Kursus i online formidling og virtuel mødeledelse

 • Styrk dine virtuelle møder
 • Brænd bedre igennem på skærmen
 • Få tips til programmerne
Arbejd med egne cases på vores retorikkursus

Arbejd med egne cases

Universitetsuddannede undervisere på vores retorikkurser

Universitetsuddannede undervisere

God tid til øvelser og feedback på vores retorikkurser

God tid til øvelser og feedback

Få kursusbevis med fra vores retorikkursus

Kursusbevis

retorikkursus

Fuld forplejning

Få gennemslagskraft på skærmen med kurset i online formidling

Vil du være bedre til at formidle og præsentere online? Vil du have værktøjer til at lede og styre virtuelle møder og samtaler? Vil du have indsigt i, hvordan du styrker din gennemslagskraft, øger tilhørernes opmærksomhed og understøtter dit indhold på skærmen? Så kom med på kurset i online formidling og virtuel mødeledelse.

På den virtuelle scene kan afstanden mellem dig og dine tilhørere synes stor, dit kropssprog virke fastlåst og teknikken give dig grå hår. Hvad enten du skal holde en online præsentation, skal facilitere dialog og tidsplan som mødeleder, eller du som underviser skal lære fra dig, så giver kurset i online formidling og virtuel mødeledelse dig en række tips og værktøjer til at komme godt igennem de udfordringer, der er forbundet med at kommunikere online. Du lærer at brænde igennem på den virtuelle scene og udnytte de fordele, der er forbundet med at kommunikere via en skærm.

På retorikkurset i online formidling og virtuel mødeledelse arbejder vi hands-on med aktuelle cases fra deltagernes hverdag, øvelser og personlig feedback. Sådan sikrer vi nemlig bedst, at deltagerne hurtigt rykker sig og får det største udbytte med sig.

Dit udbytte – efter kurset i online formidling og virtuel mødeledelse kan du:

Maks. 6 deltagere – god tid til alle

Små hold - maks. 6 deltagere - på vores retorikkursus

Kom på kursus
i København
1 dag

Tre fordele for dig ved vores kursus:

 • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
 • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
 • Mød erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kom på kursus i hjertet af København:

Pris pr. deltager: 4.450 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

26. september – ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

Få kurser i hele DK

Tre fordele for virksomheden:

 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Praktisk tilgang der rykker jeres medarbejdere her og nu
 • Få erfarne og universitetsuddannede konsulenter

Få et uforpligtende tilbud:

Få skræddersyet kurset til jeres behov, antal deltagere og irksomheden. Book længere eller kortere kurser, workshops, foredrag eller online forløb. Vi underviser også på engelsk, og ønsker I os til udlandet, så sig til.

Virksomhedens udbytte:

Det er nye tider, og mange virksomheder har omlagt deres daglige kommunikation, så den nu foregår online. Det kræver noget særligt at brænde igennem via en skærm, og de fleste af os er ikke trænet til at skabe god kontakt, interaktion og resultater på den måde. Med dette kursus kan man nå længere ud og hurtigere i mål med sine ideer, beslutninger og projekter, så tilhøreren bedre kan forstå og forholde sig til ens budskaber.

Kort om Retorikfirmaet:

Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.

Vores kunder siger

Mød din underviser

Underviserne på vores kurser er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Kurserne er populære blandt undervisere og formidlere, HR- og kommunikationsfolk, salgs- og produktspecialister samt ledere og mellemledere fra private virksomheder og offentlige organisationer. Fælles for dem alle er, at de gerne vil styrke deres egen og deres organisations budskaber.

Kurset henvender sig især til dig, der:

 • Holder eller skal holde online taler, præsentationer eller oplæg
 • Er eller skal være mødeleder på et virtuelt møde
 • Dagligt eller ugentligt skal lede og motivere gennem skærmen
 • Holder webinarer eller underviser online

Vores fokus er på masser af træning, øvelser, feedback-sessions og hurtigt brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, som vi anbefaler, at man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik