Kursus i online formidling og virtuel mødeledelse

Book kurset i online formidling til dig selv eller til virksomheden

 • Styrk dine virtuelle møder
 • Brænd bedre igennem på skærmen
 • Få tips til programmerne

Book virksomhedskurser i hele DK

Få kurset skræddersyet til jeres behov

Book kursusplads i Kbh. (1 dag)

Kom med på små hold - maks. 6 deltagere

Få gennemslagskraft på skærmen med kurset i online formidling

Vil du være bedre til at formidle og præsentere online? Vil du have værktøjer til at lede og styre virtuelle møder og samtaler? Vil du have indsigt i, hvordan du styrker din gennemslagskraft, øger tilhørernes opmærksomhed og understøtter dit indhold på skærmen? Så kom med på kurset i online formidling og virtuel mødeledelse.

På den virtuelle scene kan afstanden mellem dig og dine tilhørere synes stor, dit kropssprog virke fastlåst og teknikken give dig grå hår. Hvad enten du skal holde en online præsentation, skal facilitere dialog og tidsplan som mødeleder, eller du som underviser skal lære fra dig, så giver kurset i online formidling og virtuel mødeledelse dig en række tips og værktøjer til at komme godt igennem de udfordringer, der er forbundet med at kommunikere online. Du lærer at brænde igennem på den virtuelle scene og udnytte de fordele, der er forbundet med at kommunikere via en skærm.

Dit udbytte – efter kurset kan du:

På retorikkurset i online formidling og virtuel mødeledelse arbejder vi hands-on med aktuelle cases fra deltagernes hverdag, øvelser og personlig feedback. Sådan sikrer vi nemlig bedst, at du hurtigt rykker dig og får det største udbytte med videre.

Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

Stil spørgsmål eller hør mere her

Få svar på dine spørgsmål eller få et tilbud til virksomheden - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

Skriv til os her - få svar inden 24 timer

Månedens kursus-citat

“Masser af inspiration og nyttige værktøjer til min næste online præsentation.”

Merete Volder
Marketingkonsulent, Ældre Sagen

Læring, træning og resultater her og nu

Vores fokus er på masser af træning, øvelser, feedback-sessions og hurtigt brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, som vi anbefaler, at man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Hvem deltager - målgruppen på kurset

Kurset er populært blandt ledere og medarbejdere fra private virksomheder og kommuner, ministerier, styrelser etc. Fælles for deltagerne er, at de gerne vil styrke deres fremtoning og budskaber, når de holder virtuelle møder eller præsenterer online. Og det lærer du til fulde på dette kursus – plus du lærer om de vigtigste funktioner til at løfte din formidling og oplevelsen.

Book din kursusplads
i København (1 dag)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 4450 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Med i prisen får du: Fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

   Efter tilmelding fremsendes en faktura.
   Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Varighed: 1 kursusdag fra kl. 9:00-15:30

  • Se aktuelle kursusdatoer:
   3. juni – ledige pladser
   6. september – ledige pladser
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud

  Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  • Kort om Retorikfirmaet: Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.
  Leveres
  i hele DK

  Kursusvarighed – 1 dag
  1 dag fra 9:00-15:30 (morgenmad fra 8:45)

  Betaling og fakturering
  Faktura sendes efter tilmelding (fri ombooking op til 3 uger inden kursusstart).

  Kom på kursus ved Nørreport og Torvehallerne
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Kontakt os for at høre mere eller book din plads nu.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Få virksomhedskurser, online forløb og 1:1 træning i hele landet
  Få skræddersyet kurset til et team, en afdeling eller til hele virksomheden. Vi tilpasser altid forløbene til aktuelle ønsker, mål og opgaver, så I får fokus på jeres behov og det største udbytte.

  Varighed og indhold
  Hvad enten I leder efter et foredrag, halve kursusdage, flerdagskurser, 1:1 træning eller længere forløb, så tilpasser vi varighed og indhold til jeres ønsker og behov.

  Undervisningssprog
  Vi underviser både på dansk og engelsk. 

  Priser og kundefordele
  Priserne varierer efter antal deltagere, undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

  Kontakt os og få et skræddersyet tilbud.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Det siger andre om kurset i online formidling:

  Få erfarne og univeristetsuddannede undervisere

  På vores retorikkurser og kommunikationskurser møder du vores universitetsuddannede og erfarne retorikere. Og de medbringer altid deres retoriske værktøjskasse, så alle får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke deres kommunikation.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Dine fordele ved vores åbne kurser

  Vores små hold med maks. 6 deltagere sikrer, at der er fokus på dig og at rykke din performance og gennemslagskraft. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og aktuelle cases.

  Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

  Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

  Online formidling virtuel mødeledelse

  God tid til øvelser og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

  Online formidling virtuel mødeledelse

  Fuld forplejning på kurset

  kursusbevis retorikkursus

  Modtag dit kursusbevis med dine nye kompetencer

  Det kræver noget særligt at brænde igennem via en skærm, og de fleste er ikke trænet til at skabe god kontakt, interaktion og resultater på den måde. Med dette kursus kan deltagerne nå længere ud og hurtigere i mål med deres ideer, beslutninger og projekter, så jeres modtagere bedre kan forstå og handle på jeres budskaber.

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  • Videnskabeligt afsæt
  • Praktisk tilgang
  • Øvelser og feedback
  • Effektive værktøjer
  • Udbytte her og nu

  Få vores 50-siders håndbog - gratis

  Ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik