Book ledertræning og kommunikationstræning

Styrk din kommunikation, din profil og din gennemslagskraft

Få sat fokus på din udvikling – se vores 1:1 træningsforløb herunder

Med retorisk ledertræning og kommunikationstræning får du et forløb særligt skræddersyet til dig – tilpasset til dine aktuelle opgaver, din kommunikationsprofil og dine mål.

Book en aftale for at få en uforpligtende analyse af din kommunikationsprofil og en handlingsplan. Analysen udarbejdes på en times tid sammen med en retoriker, der via et analyseskema kortlægger dine kompetencer, styrker og indsatsområder og herefter laver et træningsforløb til dig.

Læs mere om vores retoriske ledertræning og kommunikationstræning og de forskellige ydelser, vi tilbyder. Ønsker du individuel træning eller træningsforløb til en gruppe ledere, bestyrelsen eller en række oplægsholdeholdere, så kontakt os og hør mere om vores træningsforløb.

Hver dag kommunikerer virksomheder, ledere og medarbejdere vigtige budskaber i form af nye ledelsesbeslutninger, nye resultater, ny viden og nye mål. Og hver dag går mange af disse budskaber tabt i mængden af kommunikation og i budskaber, der ikke bliver kommunikeret målrettet og med gennemslagskraft. Med vores retoriske ledertræning og kommunikationstræning får du og virkomheden et forspring, så I i højere grad kan sikre, at I bliver set, hørt og husket.

Få vores nyhedsbrev

–  Få vores 50 siders e-bog i præsentationsteknik
–  Få tips & tricks
–  Få rabatter og tilbud

OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.