Book kommunikationstræning og ledertræning

– Styrk din kommunikation, din profil og din gennemslagskraft


Få lavet en retorisk analyse og en handlingsplan nu – helt uforpligtende

Med retorisk ledertræning og kommunikationstræning får du et forløb særligt skræddersyet til dig – tilpasset til dine aktuelle opgaver, din kommunikationsprofil og dine mål.

Book en aftale for at få en uforpligtende analyse af din kommunikationsprofil og en handlingsplan. Analysen udarbejdes på en times tid sammen med en retoriker, der via et analyseskema kortlægger dine kompetencer, styrker og indsatsområder og herefter laver et træningsforløb til dig.

 

Retorisk ledertræning og kommunikationstræning – book individuelt eller til flere

Læs mere om vores retoriske ledertræning og kommunikationstræning og de forskellige ydelser, vi tilbyder. Ønsker du individuel træning eller træningsforløb til en gruppe ledere, bestyrelsen eller en række oplægsholdeholdere, så kontakt os og hør mere om vores træningsforløb.

 

Hver dag går tusindvis af budskaber tabt

Hver dag kommunikerer virksomheder, ledere og medarbejdere vigtige budskaber i form af nye ledelsesbeslutninger, nye resultater, ny viden og nye mål. Og hver dag går mange af disse budskaber tabt i mængden af kommunikation og i budskaber, der ikke bliver kommunikeret målrettet og med gennemslagskraft. Med vores retoriske ledertræning og kommunikationstræning får du og virkomheden et forspring, så I i højere grad kan sikre, at I bliver set, hørt og husket.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search