Kursus i PowerPoint & Præsentation
– få styr på dine slides og dine budskaber

Laver du PowerPoint-præsentationer, som du selv eller andre bruger, til oplæg, kundemøder eller som tekstinformation? Så kom med på vores retoriske PowerPoint-kursus og få den vigtigste viden og de vigtigste værktøjer til at ramme og rykke modtagerne med dine slides.

Er der ofte for mange slides med for mange punkter? Er de for teksttunge og proppet med data og forvirrende grafer? Mangler der en rød tråd og nogle klare hovedbudskaber? Kom med på kurset og lær at opbygge dine PowerPoint-præsentationer mere effektivt, målrettet og fængende. Og lær, hvordan du får det bedste samspil med din PowerPoint, så dine slides guider og styrker selve fremlæggelsen frem for at modarbejde den.

På PowerPoint-kurset får du styr på at:

 • Bruge effektive metoder til at udvælge indhold og finde dine hovedpointer
 • Skabe en rød tråd, flow og overblik, der gavner formidlingen
 • Bruge de vigtigste programfunktioner, så de tjener formålet bedst
 • Levere data, info og budskaber på en måde, der rammer og rykker modtagerne
 • Optimere samspillet mellem dine PowerPoint-slides og selve fremførelsen

Efter kurset vil du mere effektivt kunne lave slides – til dig selv og andre – som klart formidler de vigtigste budskaber og informationer samt styrker selve fremførelsen.

Arbejd med en aktuel PowerPoint på kurset

På kurset får du udvalgt teori og en række nye metoder og værktøjer. Og så går vi praktisk til værks, så du arbejder med en aktuel PowerPoint-præsentation og hurtigt får de bragt de nye redskaber i spil og får en optimeret præsentation med dig.

Få ekstra sparring efter kurset

Efter kurset får du ekstra feedback fra din underviser på en ny PowerPoint-præsentation, så vi sikrer din læring og styrker udviklingen og brugen af de retoriske værktøjer.Få virksomhedskurser leveret i hele Danmark

 • Få målrettet kurset til deltagerne
 • Få fokus tilpasset til opgaven
 • Få erfarne undervisere

Få et skræddersyet tilbud 
Kontakt os nu – få et tilbud på et skræddersyet forløb og hør mere om vores samarbejdsaftaler, kundefordele og klippekort.

Læs mere om virksomhedskurser

Få virksomhedskurser og 1:1 træning i hele landet
Få skræddersyet kurset til et team, en afdeling eller til hele virksomheden. Vi tilpasser altid forløbene til aktuelle ønsker, mål og opgaver, så I får fokus på jeres behov og det største udbytte.

Varighed og indhold 
Hvad enten I leder efter et foredrag, halve kursusdage, flerdagskurser, 1:1 træning eller længere forløb, så tilpasser vi varighed og indhold til jeres ønsker og behov.

Undervisningssprog
Vi underviser både på dansk og engelsk.

Priser og kundefordele
Priserne varierer efter antal deltagere og undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

Kontakt os nu og få et tilbud

Kom med på åbent kursus i København (1 dag)

 • Små hold – maks. 6 deltagere
 • God tid til øvelser, sparring og feedback
 • Praktisk tilgang og effektive værktøjer

Se aktuelle kursusdatoer her
17. januar 2019
15. marts 2019
14. juni 2019

Læs mere om åbne kurser

Kursusvarighed – 1 dag
1 dag fra 9.00-15.30 (morgenmad fra 8.45).

Lokation på Østerbro
Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København Ø.

Små hold – max 6 deltagere
God tid til øvelser og til feedback fra underviseren.

Prisen er 7.900 kr.
7.900 kr. ekskl. moms for to kursusdage.
Med i prisen er fuld forplejning, undervisningsmateriale, videooptagelser, kursusbevis og ekstra feedback med underviseren efter kurset.

Få 10 % rabat
Vælg to åbne kurser eller tag en kollega med.

Betaling
Faktura sendes på e-mail eller EAN-nummer.
(Mulighed for af- og ombookning op til 3 uger inden).

Små hold – book din plads nu


Underviserne du møder på kurset

Underviserne på vores PowerPoint-kurser er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement.

Målgruppen på kurserne

Kurserne er typisk populære blandt nøglemedarbejdere, specialister, HR, kommunikationsfolk, salgs- og produktspecialister, ledere og mellemledere fra private virksomheder og offfentlige organisationer, der skal styrke deres egen og deres organisations retorik og kommunikation.

Udbyttet for virksomheden

PowerPoint-præsentationer bliver hver dag brugt i mange formidlingssituationer – og mange af dem rammer forkert og mudrer vigtige budskaber og afsenderens performance. Kurset her hjælper jer til at bruge præsentationsredskabet mere hensigtsmæssigt og effektivt – hvad enten det er til kundemøder, til præsentationer, til afrapportering eller til beslutningsoplæg. I bliver kort sagt bedre til at levere viden, beslutninger og pointer, så modtageren bedre kan forstå og forholde sig til jeres budskaber.

Læring, træning og resultater

Vi tilpasser altid Retorikfirmaets retorik- og kommunikationskurser til virksomheden og deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udviking og de rigtige resultater.

Vores fokus er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search