Kursus i PowerPoint & Præsentation

 • Få styr på dine budskaber
 • Form fængende slides
 • Ram modtagerne rigtigt

Lav professionelle PowerPoint-præsentationer, der styrker dine budskaber og din fremførelse

Er der ofte for mange slides med for mange punkter? Er de fleste slides proppet med for mange oplysninger, for mange data og forvirrende grafer? Mangler der et godt flow, gode overgange og nogle klare hovedbudskaber? Så book dette kursus i PowerPoint & Præsentation, og lær at formidle dine ideer, resultater og budskaber mere klart, målrettet og fængende.

Hvad enten du laver PowerPoint-præsentationer til dig selv eller andre, får du på kurset i PowerPoint retoriske metoder til at udvælge og forme indholdet, så det rammer og rykker dine modtagere. Du får også de vigtigste do’s and don’ts, så du fremover undgår klassiske fejl og fælder på dine slides. Og så får du vigtige input til, hvordan du opbygger dine slides og skaber en rød tråd, så din præsentation styrker fremlæggelsen, frem for at modarbejde den.

På PowerPoint-kurset lærer du også at bruge de væsentligste funktioner og virkemidler, så du fremover kan udforme slides, der skal fænge og rykke medarbejderne, ledelsen eller kunderne.

På retorikkurset i PowerPoint arbejder vi hands-on med aktuelle præsentationer fra din arbejdsdag, øvelser og en masse sparring. Sådan sikrer vi nemlig bedst, at du rykker dig og får det største udbytte med
fra kurset.

Dit udbytte – efter PowerPoint-kurset kan du:

Arbejd med en aktuel PowerPoint på kurset

På kurset får du udvalgt teori og en række nye metoder og værktøjer. Og så går vi praktisk til værks, så du arbejder med en aktuel PowerPoint-præsentation og hurtigt får bragt de nye redskaber i spil og får en optimeret præsentation med dig. Efter kurset vil du mere effektivt kunne lave slides – til dig selv og andre – som klart formidler de vigtigste budskaber og informationer og styrker selve fremførelsen.

Målgruppen på PowerPoint-kurserne

Hvad enten du er ny eller øvet i PowerPoint-præsentationer, kan du bruge kurset til at optimere dine slides, dine budskaber og din kommunikation. Kurserne er typisk populære blandt specialister, HR, kommunikationsfolk, salgs- og produktspecialister, ledere og mellemledere fra private virksomheder og offentlige organisationer, der gerne vil styrke deres egen og deres organisations budskaber.

Book din kursusplads
i København (1 dag)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 4450 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Varighed: 1 kursusdag fra kl. 9:00-15:30
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Med i prisen får du: fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

  • Se aktuelle kursusdatoer:
  • 13. august – ledige pladser
   25. oktober – ledige pladser
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud
  • Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  Leveres
  i hele DK

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Kurser og træning lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Efter tilmelding fremsendes en faktura.
  Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  PowerPoint-præsentationer bliver hver dag brugt i mange formidlingssituationer – og mange af dem rammer forkert og mudrer vigtige budskaber og afsenderens performance. Kurset her hjælper jer til at bruge præsentationsredskabet mere hensigtsmæssigt og effektivt – hvad enten det er til kundemøder, til præsentationer, til afrapportering eller til beslutningsoplæg. I bliver kort sagt bedre til at levere viden, beslutninger og pointer, så modtageren bedre kan forstå og forholde sig til jeres budskaber.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Hør mere hos Henrik

  Har du spørgsmål, eller vil du tale mere om dine muligheder, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

  Det siger vores kunder og kursister om kurset i PowerPoint & Præsentation

  Kursus i PowerPoint & præsentation - kursustilfredshed

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  Vores fokus er på masser af træning, øvelser, feedback-sessions og hurtigt brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

  Kom på kursus lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Få kurset bragt til jer i hele DK
  Vores retorikere tager rundt i hele landet med deres viden og retoriske værktøjskasse, så sig endelig til, når I har brug for retorisk assistance, så skræddersyer vi vores kurser og træningsforløb til jer.

  Fordele ved vores kurser:

  Kursus i PowerPoint og præsentation - Universitetsuddannede undervisere

  Universitetsuddannede og erfarne undervisere

  God tid til øvelser og feedback på vores retorikkurser

  God tid til øvelser og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Praktisk tilgang med egne cases fra din arbejdsdag

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog - fuld forplejning

  Fuld forplejning på kurset

  kursusbevis retorikkursus

  Kursusbevis med dine nye kompetencer

  Erfarne undervisere med en fyldt værktøjskasse

  Underviserne på vores PowerPoint-kurser er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

  Book plads herunder
  - få din bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få et uforpligtende tilbud
  - eller hør mere

  Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
  Skriv til Henrik
  - få svar inden 24 timer

  Partner, kontaktchef og rådgiver

  Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe for at høre mere: kontakt@retorikfirmaet.dk / +45 60 14 14 12

  Få din håndbog med første nyhedsbrev

  –  50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Tips & tricks
  –  Rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.

  Tak for din henvendelse

  Vi glæder os til at vende
  tilbage til dig snarest muligt.

  Har du yderligere tilføjelser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@retorikfirmaet.dk eller ringe til +45 60 14 14 12.