Kursus i PowerPoint & Præsentation

  • Få styr på dine budskaber
  • Form fængende slides
  • Ram modtagerne rigtigt
powerpoint
Arbejd med egne cases på vores retorikkursus

Arbejd med egne cases

Universitetsuddannede undervisere på vores retorikkursus

Universitetsuddannede undervisere

God tid til øvelser og feedback på vores retorikkurser

God tid til øvelser og feedback

Få kursusbevis med fra vores retorikkursus

Kursusbevis

retorikkursus

Fuld forplejning

Få styr på dine PowerPoint-slides, budskaber og fremførelsen

Er der ofte for mange slides med for mange punkter? Er de fleste slides proppet med for mange oplysninger, for mange data og forvirrende grafer? Mangler der et godt flow, gode overgange og nogle klare hovedbudskaber? Så book dette kursus i PowerPoint & Præsentation, og lær at formidle dine ideer, resultater og budskaber mere klart, målrettet og fængende.

Hvad enten du laver PowerPoint-præsentationer til dig selv eller andre, får du på kurset i PowerPoint retoriske metoder til at udvælge og forme indholdet, så det rammer og rykker dine modtagere. Du får også de vigtigste do’s and don’ts, så du fremover undgår klassiske fejl og fælder på dine slides. Og så får du vigtige input til, hvordan du opbygger dine slides og skaber en rød tråd, så din præsentation styrker fremlæggelsen, frem for at modarbejde den.

På PowerPoint-kurset lærer du også at bruge de væsentligste funktioner og virkemidler, så du fremover kan udforme slides, der skal fænge og rykke medarbejderne, ledelsen eller kunderne.

På retorikkurset i PowerPoint arbejder vi hands-on med aktuelle præsentationer fra din arbejdsdag, øvelser og en masse sparring. Sådan sikrer vi nemlig bedst, at du rykker dig og får det største udbytte med
fra kurset.

Dit udbytte – efter PowerPoint-kurset kan du:

Maks. 6 deltagere – god tid til alle

Små hold - maks. 6 deltagere - på vores retorikkursus

Kom på kursus
i København
1 dag

Tre fordele for dig ved vores kursus:

  • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
  • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
  • Mød erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kom på kursus i hjertet af København:

Pris pr. deltager: 4.450 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

15. august – ledige pladser
3. oktober
– ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

Få kurser i hele DK

Tre fordele for virksomheden:

  • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
  • Praktisk tilgang der rykker jeres medarbejdere her og nu
  • Få erfarne og universitetsuddannede konsulenter

Få et uforpligtende tilbud:

Få skræddersyet kurset til jeres behov, antal deltagere og irksomheden. Book længere eller kortere kurser, workshops, foredrag eller online forløb. Vi underviser også på engelsk, og ønsker I os til udlandet, så sig til.

Udbyttet for virksomheden efter PowerPoint-kurset:

PowerPoint-præsentationer bliver hver dag brugt i mange formidlingssituationer – og mange af dem rammer forkert og mudrer vigtige budskaber og afsenderens performance. Kurset her hjælper jer til at bruge præsentationsredskabet mere hensigtsmæssigt og effektivt – hvad enten det er til kundemøder, til præsentationer, til afrapportering eller til beslutningsoplæg. I bliver kort sagt bedre til at levere viden, beslutninger og pointer, så modtageren bedre kan forstå og forholde sig til jeres budskaber.

Kort om Retorikfirmaet:

Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.

Vores kunder siger

Mød din underviser

Underviserne på vores PowerPoint-kurser er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Hvad enten du er ny eller øvet i PowerPoint-præsentationer, kan du bruge kurset til at optimere dine slides, dine budskaber og din kommunikation.

Kurserne er typisk populære blandt specialister, HR, kommunikationsfolk, salgs- og produktspecialister, ledere og mellemledere fra private virksomheder og offentlige organisationer, der gerne vil styrke deres egen og deres organisations budskaber.

På kurset får du udvalgt teori og en række nye metoder og værktøjer. Og så går vi praktisk til værks, så du arbejder med en aktuel PowerPoint-præsentation og hurtigt får bragt de nye redskaber i spil og får en optimeret præsentation med dig. Efter kurset vil du mere effektivt kunne lave slides – til dig selv og andre – som klart formidler de vigtigste budskaber og informationer og styrker selve fremførelsen.

Vores fokus er på masser af træning, øvelser, feedback-sessions og hurtigt brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik