Kursus i PowerPoint & Præsentation – få styr på dine slides og samspillet med dem

Laver du PowerPoint-præsentationer, som du selv eller andre bruger, til oplæg, kundemøder eller som tekstinformation? Så kom med på vores retoriske PowerPoint-kursus og få den vigtigste viden og de vigtigste værktøjer til at ramme og rykke modtagerne med dine slides.

Er der ofte for mange slides med for mange punkter? Er de for teksttunge og proppet med data og forvirrende grafer? Mangler der en rød tråd og nogle klare hovedbudskaber? Kom med på kurset og lær at opbygge dine PowerPoint-præsentationer mere effektivt, målrettet og fængende. Og lær, hvordan du får det bedste samspil med din PowerPoint, så dine slides guider og styrker selve fremlæggelsen frem for at modarbejde den.

På PowerPoint-kurset får du styr på at:

  • Bruge effektive metoder til at udvælge indhold og finde dine hovedpointer
  • Skabe en rød tråd, flow og overblik, der gavner formidlingen
  • Bruge de vigtigste programfunktioner, så de tjener formålet bedst
  • Levere data, info og budskaber på en måde, der rammer og rykker modtagerne
  • Optimere samspillet mellem dine PowerPoint-slides og selve fremførelsen

Efter kurset vil du mere effektivt kunne lave slides – til dig selv og andre – som klart formidler de vigtigste budskaber og informationer samt styrker selve fremførelsen.

Arbejd med en aktuel PowerPoint på kurset

På kurset får du udvalgt teori og en række nye metoder og værktøjer. Og så går vi praktisk til værks, så du arbejder med en aktuel PowerPoint-præsentation og hurtigt får de bragt de nye redskaber i spil og får en optimeret præsentation med dig.

Få ekstra sparring efter kurset

Efter kurset får du ekstra feedback fra din underviser på en ny PowerPoint-præsentation, så vi sikrer din læring og styrker udviklingen og brugen af de retoriske værktøjer.

Kom på åbent kursus
– Se praktisk info

Kom med på vores åbne kurser i København:
Ragnagade 7, 2100 København Ø.
Vælg kursusdatoer her:
– 7. maj 2018
Varighed: 1 dag fra 9.00-15.30 (morgenmad fra 8.45).
Antal deltagere: Max 6 deltagere – god tid til den enkelte.
Pris: 3.900 kr. ekskl. moms.
Med i prisen er fuld forplejning, undervisningsmateriale, kursusdiplom og ekstra feedback med underviseren efter kurset.
Få 10 % rabat: Vælg to åbne kurser til dig selv eller tag en kollega med.
Betaling: Faktura sendes på e-mail eller EAN-nummer.
(Mulighed for ombookning op til 3 uger inden).
Små hold – book din plads nu

Virksomhedskurser
– Se praktisk info

Få virksomhedskurser og 1:1 træning leveret i hele landet:
Få skræddersyet kurset til en enkeltperson, en faggruppe, et lederteam, en afdeling eller til hele virksomheden. Vi tilpasser altid forløbene til de aktuelle ønsker, mål og opgaver, så I får den bedste oplevelse og det største udbytte. 
Varighed: Fra korte foredrag og 1:1 træningstimer til halv-, hel- og flerdagskurser.
Undervisningssprog: Dansk og engelsk.
Priser og kundefordele: Priserne varierer efter antal deltagere og undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.
Få et skræddersyet tilbud
Kontakt os nu for at få et tilbud på et skræddersyet forløb og hør mere om vores samarbejdsaftaler, kundefordele og klippekort.
Kontakt os nu – få et tilbud

Har du brug for mere praktisk info om vores kurser og træning, så se mere her.

Underviserne du møder på kurset

Underviserne på vores PowerPoint-kurser er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement.

Målgruppen på kurserne

Kurserne er typisk populære blandt nøglemedarbejdere, specialister, HR, kommunikationsfolk, salgs- og produktspecialister, ledere og mellemledere fra private virksomheder og offfentlige organisationer, der skal styrke deres egen og deres organisations retorik og kommunikation.

Udbyttet for virksomheden

PowerPoint-præsentationer bliver hver dag brugt i mange formidlingssituationer – og mange af dem rammer forkert og mudrer vigtige budskaber og afsenderens performance. Kurset her hjælper jer til at bruge præsentationsredskabet mere hensigtsmæssigt og effektivt – hvad enten det er til kundemøder, til præsentationer, til afrapportering eller til beslutningsoplæg. I bliver kort sagt bedre til at levere viden, beslutninger og pointer, så modtageren bedre kan forstå og forholde sig til jeres budskaber.

Læring, træning og resultater

Vi tilpasser altid Retorikfirmaets retorik- og kommunikationskurser til virksomheden og deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udviking og de rigtige resultater.

Vores fokus er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og brugbare værktøjer og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Book kurset nu eller hør mere

Book kurset til dig selv eller få et tilbud sendt til virksomheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search