Retorikkurser og kommunikationskurser
- styrk din kommunikation og gennemslagskraft
sammen med vores retorikere

Se vores kurser herunder - book dem til dig selv eller til virksomheden

0
Kursister siden 2014
0
Kurser at vælge imellem
0
Ud af 5 i tilfredshed*

Book et tilpasset virksomhedskursus i hele DK eller kom med på vores åbne kurser i København. Er I en hel virksomhed, afdeling eller gruppe, så få skræddersyet et virksomhedskursus, så fokus, indhold og udbytte passer til jer. Er du en enkelt deltager eller er I to, så book plads på vores åbne retorikkurser og kommunikationskurser i København eller få tilpasset et individuelt forløb med kommunikationstræning.

På vores retorikkurser og kommunikationskurser går vi praktisk til værks med masser af øvelser og effektive værktøjer, som rykker deltagerne her og nu. Med retorikken som afsæt tilpasser vi vores undervisning til de enkelte kurser og de enkelte deltagere, så der både bliver sat fokus på, at hele holdet flytter sig, imens der er plads til den enkeltes deltagers udvikling i forhold til deres niveau, opgaver og ønsker.

Vores konsulenter er universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere fra det offentlige og private, når de skal sætte fokus på deres retorik og kommunikation. Og så medbringer de altid en velafprøvet retorisk værktøjskasse på vores kurser i retorik og vores kurser i kommunikation, så I får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke jeres mundtlige, skriftlige og strategiske formidling.

Hvad enten I har brug for en aktuel og målrettet indsats eller en bredere indsats til at styrke jeres retorik og kommunikation, så tilpasser vi altid vores retorikkurser og  kommunikationskurser, workshops og længere forløb til jeres aktuelle behov. Vi begynder altid samarbejdet med at afklare jeres behov, målgruppen, udfordringer og ønsker, så vi sikrer os, at indsatsen rammer plet.

Kundetilfredshedssnittet på 4.7 ud af 5 stjerner er baseret på kursisters tilbagemeldinger.

Få din håndbog med første nyhedsbrev

–  50 siders e-bog i præsentationsteknik
–  Tips & tricks
–  Rabatter og tilbud

OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.