Retorikkurser og kommunikationskurser - styrk din kommunikation og gennemslagskraft


Vælg virksomhedskurser, åbne kursuspladser eller 1:1 kommunikationstræning

Book kurserne som virksomhedskurser i hele landet, eller kom med på vores åbne kurser i København. Er I en hel virksomhed, afdeling eller gruppe, så få skræddersyet et virksomhedskursus, så fokus, indhold og udbytte passer til virksomheden, deltagerne og opgaven. Er du en enkelt deltager eller to, så book plads på vores åbne kurser i København eller få tilpasset et individuelt forløb med kommunikationstræning.

Kombiner og tilpas vores retorikkurser og kommunikationskurser ud fra jeres behov

Hvad enten I har brug for en aktuel og målrettet indsats eller en bredere indsats til at styrke jeres retorik og kommunikation, så tilpasser vi altid vores retorikkurser og  kommunikationskurser, workshops og længere forløb til jeres aktuelle behov. Vi begynder altid samarbejdet med at afklare jeres behov, målgruppen, udfordringer og ønsker, så vi sikrer os, at indsatsen rammer plet. Hvad enten I skal have et virksomhedskursus, en workshop, et oplæg eller en deltager med på vores åbne kurser, så går vi i dialog med jer om fokus, indhold og udbytte.

Praktisk tilgang og effektive værktøjer på vores kurser i retorik og kommunikation

På vores retorikkurser og kommunikationskurser går vi praktisk til værks med masser af øvelser og effektive værktøjer, som rykker deltagerne her og nu. Med retorikken som afsæt tilpasser vi vores undervisning til de enkelte kurser og de enkelte deltagere, så der både bliver sat fokus på, at hele holdet flytter sig, imens der er plads til den enkeltes deltagers udvikling i forhold til deres niveau, opgaver og ønsker.

I får en retorisk værktøjskasse og erfarne undervisere

Vores konsulenter er universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere fra det offentlige og private, når de skal sætte fokus på deres retorik og kommunikation. Og så medbringer de altid en velafprøvet retorisk værktøjskasse på vores kurser i retorik og vores kurser i kommunikation, så I får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke jeres mundtlige, skriftlige og strategiske formidling.

Styrk virksomhedens kommunikation – book retorikkurser og kommunikationskurser tilpasset til jer

Virksomheder, ledere og medarbejdere skal hver dag levere budskaber, viden og strategier til kolleger, kunder og interessenter. Sæt fokus på virksomhedens retorik og kommunikation sammen med Retorikfirmaet, og skab en professionel kommunikation, der både øger troværdigheden, engagementet og effekten af jeres formidling. Find det retorikkursus og kommunikationskursus, der passer bedst til jeres behov, eller kontakt os for at få tilpasset virksomhedskurser og forløb til virksomheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search