Retorikkurser og kommunikationskurser

  • Kom på åbent kursus i København
  • Book virksomhedskurser i hele DK
  • Få tilpasset et forløb med 1:1 træning

Book kurser til dig selv eller til virksomheden

Kombiner og tilpas retorikkurserne og kommunikationskurserne ud fra jeres behov

Hvad enten I har brug for en aktuel og målrettet indsats eller en bredere indsats til at styrke jeres retorik og kommunikation, så tilpasser vi altid vores retorikkurser og  kommunikationskurser, workshops og længere forløb til jeres aktuelle behov. Vi begynder altid samarbejdet med at afklare jeres behov, målgruppen, udfordringer og ønsker, så vi sikrer os, at indsatsen rammer plet. Hvad enten I skal have et virksomhedskursus, en workshop, et oplæg eller en deltager med på vores åbne kurser, så går vi i dialog med jer om fokus, indhold og udbytte.

Vælg virksomhedskurser, åbne kursuspladser eller kommunikationstræning

Book kurserne som virksomhedskurser i hele landet, eller kom med på vores åbne kurser i København. Er I en hel virksomhed, afdeling eller gruppe, så få skræddersyet et virksomhedskursus, så fokus, indhold og udbytte passer til virksomheden, deltagerne og opgaven. Er du en enkelt deltager eller to, så book plads på vores åbne kurser i København eller få tilpasset et individuelt forløb med kommunikationstræning.

I får en retorisk værktøjskasse og erfarne undervisere

Vores konsulenter er universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere fra det offentlige og private, når de skal sætte fokus på deres retorik og kommunikation. Og så medbringer de altid en velafprøvet retorisk værktøjskasse til jeres retorikkurser og kommunikationskurser, så I får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke jeres kommunikation.

Styrk virksomhedens kommunikation – book retorikkurser og kommunikationskurser tilpasset til jer

Virksomheder, ledere og medarbejdere skal hver dag levere budskaber, viden og strategier til kolleger, kunder og interessenter. Sæt fokus på virksomhedens retorik og kommunikation sammen med Retorikfirmaet, og skab en professionel kommunikation, der både øger troværdigheden, engagementet og effekten af jeres formidling. Find det retorikkursus og kommunikationskursus, der passer bedst til jeres behov, eller kontakt os for at få tilpasset virksomhedskurser og forløb til virksomheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search