Book retorikkurser og kommunikationskurser

Styrk din egen og virksomhedens kommunikation

Kombiner og tilpas retorikkurserne og kommunikationskurserne ud fra jeres behov

Hvad enten I har brug for en aktuel og målrettet indsats eller en bredere indsats til at styrke jeres retorik og kommunikation, så tilpasser vi altid vores retorikkurser og  kommunikationskurser, workshops og længere forløb til jeres aktuelle behov. Vi begynder altid samarbejdet med at afklare jeres behov, målgruppen, udfordringer og ønsker, så vi sikrer os, at indsatsen rammer plet. Hvad enten I skal have et retorikkursus, en workshop, et foredrag eller et større forløb, så går vi i dialog med jer om indhold og opbygning.

I får en retorisk værktøjskasse og erfarne undervisere

Vores konsulenter er universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere fra det offentlige og private, når de skal sætte fokus på deres retorik og kommunikation. Og så medbringer de alltid en velafprøvet retorisk værktøjskasse til jeres retorikkurser og kommunikationskurser, så I får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke jeres kommunikation.

Styrk virksomhedens kommunikation – book retorikkurser og kommunikationskurser tilpasset til jer

Virksomheder, ledere og medarbejdere skal hver dag levere budskaber, viden og strategier til kolleger, kunder og interessenter. Sæt fokus på virksomhedens retorik og kommunikation sammen med Retorikfirmaet, og skab en professionel kommunikation, der både øger troværdigheden, engagementet og effekten af jeres formidling. Find det retorikkursus og kommunikationskursus, der passer bedst til jeres behov, eller kontakt os for at få tilpasset et forløb til virksomheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search