Retorikkurser og kommunikationskurser
- styrk din kommunikation og gennemslagskraft
sammen med vores retorikere

Se vores kurser herunder - book dem til dig selv eller til virksomheden

Dine fordele ved vores åbne kurser

Vores små hold med maks. 6 deltagere sikrer, at der er fokus på dig og at rykke din performance og gennemslagskraft. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og aktuelle cases.

Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

Få kameratræning på vores retorikkursus

Oplev kameratræning
og personlig feedback

Arbejd med egne cases retorikkursus

Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

Få Retorikhåndbogen i præsentationsteknik på vores retorikkursus

Få vores 50 siders Retorikhåndbog med i kurset

kursusbevis retorikkursus

Modtag dit kursusbevis med dine nye kompetencer

Book kurserne som virksomhedskurser i hele landet, eller kom med på vores åbne kurser i København. Er I en hel virksomhed, afdeling eller gruppe, så få skræddersyet et virksomhedskursus, så fokus, indhold og udbytte passer til virksomheden, deltagerne og opgaven. Er du en enkelt deltager eller to, så book plads på vores åbne kurser i København eller få tilpasset et individuelt forløb med kommunikationstræning.

Hvad enten I har brug for en aktuel og målrettet indsats eller en bredere indsats til at styrke jeres retorik og kommunikation, så tilpasser vi altid vores retorikkurser og  kommunikationskurser, workshops og længere forløb til jeres aktuelle behov. Vi begynder altid samarbejdet med at afklare jeres behov, målgruppen, udfordringer og ønsker, så vi sikrer os, at indsatsen rammer plet. Hvad enten I skal have et virksomhedskursus, en workshop, et oplæg eller en deltager med på vores åbne kurser, så går vi i dialog med jer om fokus, indhold og udbytte.

På vores retorikkurser og kommunikationskurser går vi praktisk til værks med masser af øvelser og effektive værktøjer, som rykker deltagerne her og nu. Med retorikken som afsæt tilpasser vi vores undervisning til de enkelte kurser og de enkelte deltagere, så der både bliver sat fokus på, at hele holdet flytter sig, imens der er plads til den enkeltes deltagers udvikling i forhold til deres niveau, opgaver og ønsker.

Vores konsulenter er universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der hver dag hjælper ledere og medarbejdere fra det offentlige og private, når de skal sætte fokus på deres retorik og kommunikation. Og så medbringer de altid en velafprøvet retorisk værktøjskasse på vores kurser i retorik og vores kurser i kommunikation, så I får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke jeres mundtlige, skriftlige og strategiske formidling.

Virksomheder, ledere og medarbejdere skal hver dag levere budskaber, viden og strategier til kolleger, kunder og interessenter. Sæt fokus på virksomhedens retorik og kommunikation sammen med Retorikfirmaet, og skab en professionel kommunikation, der både øger troværdigheden, engagementet og effekten af jeres formidling. Find det retorikkursus og kommunikationskursus, der passer bedst til jeres behov, eller kontakt os for at få tilpasset virksomhedskurser og forløb til virksomheden.

Som kunde i Retorikfirmaet kan man få en række samarbejdsaftaler og kundefordele. Kontakt os og hør, hvordan I sikrer jeres organisation og medarbejdere de bedste aftaler, forløb og priser. I kan fx få klippekort, rabatfordele eller blive kundeforkælet med invitationer til vores kommunikationsarrangementer eller få et årligt afdelingsmøde/gå-hjem-møde kvit og frit.

For at få de bedste fordele og muligheder, så kontakt os her, og lad os skabe det samarbejde, der sætter det bedste fokus på jeres kommunikation.

Kundetilfredshedssnittet på 4.7 ud af 5 stjerner er baseret på kursisters tilbagemeldinger indenfor de sidste år.

0
Kursister siden 2014
0
Kurser at vælge imellem
0
Ud af 5 i tilfredshed*

Få vores nyhedsbrev

–  Få vores 50 siders e-bog i præsentationsteknik
–  Få tips & tricks
–  Få rabatter og tilbud

OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.