Ryk dig – sammen med os

Ryk dig - sammen med os

Siden 2014 har Retorikfirmaet hjulpet ledere og medarbejdere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft.

Videnskabeligt afsæt – Praktisk tilgang – Effektive værktøjer

I Retorikfirmaet underviser og rådgiver vi virksomheder, ledere og medarbejdere i at kommunikere mere klart, fængende og overbevisende. Vores afsæt er antikkens retorik kombineret med moderne kommunikationsteori – og så går vi praktisk til værks med masser af træning, øvelser og brugbare værktøjer, når I skal have styrket jeres retorik og kommunikation.

Det videnskabelige afsæt og den praktiske tilgang sikrer jer en hurtig udvikling og et solidt udbytte, så I fremover kan formidle jeres viden, ideer og budskaber mere målrettet og med større effekt.

Retorikfirmaets stiftere og konsulenter

Retorikfirmaet er stiftet i 2014 af cand.mag. i retorik Nikolaj Ottosen-Støtt og cand.comm. Henrik Høen-Beck. I løbet af årene har Retorikfirmaet hjulpet tusindvis af ledere og medarbejdere fra landets største virksomheder, offentlige arbejdspladser samt mindre organisationer med at blive set, hørt og husket.

kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet

Henrik Høen-Beck
Partner, kontaktchef og rådgiver - cand.comm. i kommunikation

Når I sætter fokus på at få jeres viden, budskaber og projekter optimalt ud til jeres modtagere, så sætter Henrik fokus på at samle de rette kræfter, rådgive og koordinere indsatsen, så I får det maksimale udbytte ud af samarbejdet. Kontakt Henrik for at høre mere om, hvordan vi i Retorikfirmaet kan hjælpe med at sætte skub i de indsatser, der forandrer og styrker jeres kommunikation og gennemslagskraft.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, kommunikationskurser

Nikolaj Ottosen-Støtt
Partner og chefretoriker - cand.mag. i retorik

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en erfaren underviser og kommunikationsrådgiver. Nikolaj er kandidat i retorik og underviser også på Københavns Universitet. Som retorisk konsulent i private virksomheder og i det offentlige bruger Nikolaj sin brede erfaring og nyeste viden til at forny, forbedre og forfine lederes og medarbejderes kommunikation. Kontakt Nikolaj for en retorisk snak, og hør mere om Retorikfirmaets faglige afsæt og praktiske tilgang til, hvordan I styrker kommunikationen.
Kristina Kasimova - Retorikfirmaet, kommunikationskurser

Kristina Kasimova
Design- og kommunikationskonsulent

Kristina er vores designkonsulent, nyhedsbrevsansvarlige og tovholder på hjemmesiden. Hun designer også gerne det visuelle udtryk for kunder, der fx skal have lavet en folder, produktbeskrivelser, annoncer etc. Kristina har en forkærlighed for det æstetiske og kreative udtryk og nyder samtidigt at nørde med diverse programmer og udviklingsplatforme. En perfekt kombi, når man skal udtrykke sig visuelt i en digital tidsalder. Ved siden af jobbet står den på træning, gaming og kunstneriske udfoldelser. Og hendes kat hedder Kaos. 

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, kommunikationskurser

Sanne Rossen
Retoriker og underviser - cand.mag. i retorik

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og og jordnært imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, kommunikationskurser

Louise Fischer-Nielsen
Retoriker og underviser - cand.mag. i retorik

Louise har har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Retorikkurser og kommunikationskurser i mundtlig og skriftlig formidling. Book kurser og foredrag til virksomheden, eller book pladser på vores åbne retorikkurser. Få styrket præsentationsteknikken, skriv skarpere, bedre og mere korrekte tekster, eller få styr på argumentationen, møder og samtaler.

Ledertræning og kommunikationstræning 
Få træning 1:1 eller til flere. Vi tilpasser retoriske træningsforløb til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, så de kan kommunikere overbevisende og ramme plet, når de skal kommunikere virksomhedens strategier, ny viden og nye ideer. Book et uforpligtende møde og få en retorisk analyse af din kommunikationsprofil.

Retorisk kommunikationsrådgivning 
Få professionel rådgivning, når I skal have de rette budskaber frem, have input til at holde gode møder eller skal producere tekster, salgsmateriale eller hjemmesider, der overbeviser og fænger.

Når I booker kurser og træning hos os, så starter en proces med at sikre, at indholdet er målrettet til jer. Vi går i dialog med jer om jeres ønsker og mål, bruger cases fra jeres arbejdsplads og målretter undervisningen og materialet til jer. Til kurserne og træningen går vi praktisk til værks med brugbare værktøjer, metoder og øvelser, der rykker jer her og nu, og som I hurtigt kan bruge i jeres arbejdsdag. Vi tilbyder også opfølgning, etablering af feedback-teams, mail-support, evalueringer osv. for at sikre, at I får det størst mulige udbytte af samarbejdet med os.

Det er vigtigt for os at få en god dialog med jer, så vi allerede fra første ordveksling kan sætte de rette kræfter sammen og skabe det forløb, der giver den mest optimale proces og det bedste resultat. Vi er gerne fleksible og tilpasser indsatsen undervejs, når der skal stilles endnu mere skarpt, eller fokus skal udvides. Og så måler vi effekten og resultatet, så snart vi kan, så både I, og vi, kan være sikre på, at kommunikationsindsatsen rammer rigtigt.

I Retorikfirmaet er vi efter sigende behagelige at arbejde sammen med. Det har vi i hvert fald fået fortalt gennem årene, og det tager vi gerne til os. Ikke mindst fordi det er en vigtig del af vores kultur og firmaånd, at vi skal have det godt – både på vores kontorer og med dem vi møder udenfor firmaet. Men bare rolig. Vi skal også nok gå til den, vise vores kanter og presse citronen næsten helt flad engang imellem. Men vi gør det med menneskelig forståelse, faglig kompetence og professionel takt og tone. Vi bestræber os altid på at gøre det til en god oplevelse at samarbejde med os. Man lærer ganske simpelt bedst sådan.

Vi mødes også tit, når vi er kommet over målstregen. Hver gang vi træner, underviser eller løser en kommunikationsopgave, får vi nemlig en unik indsigt og værdifuld viden. Vi kommer ofte tæt på virksomheden og dens medarbejdere, så det betyder også, at vi gerne deler den ekstra indsigt i form af gode råd, gode ideer og forslag til, hvordan virksomheden kan kommunikere endnu mere skarpt.

Vi tilbyder forskellige klippekort og samarbejdsaftaler. Kontakt os og hør mere om jeres kundefordele og rabatmuligheder.

Få din håndbog med første nyhedsbrev

–  50 siders e-bog i præsentationsteknik
–  Tips & tricks
–  Rabatter og tilbud

OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.