Videnskabeligt afsæt – Praktisk tilgang – Effektive værktøjer

I Retorikfirmaet underviser og rådgiver vi virksomheder, ledere og medarbejdere i at kommunikere klart, fængende og overbevisende. Vores afsæt er antikkens retorik kombineret med moderne kommunikationsteori, og så går vi praktisk til værks med maser af træning, øvelser og brugbare værktøjer, når I skal have styrket jeres retorik og kommunikation. Det videnskabelige afsæt og den praktiske tilgang sikrer jer et solidt udbytte sammen med en hurtig og mærkbar virkning, så I fremover kan formidle jeres viden, ideer og budskaber mere målrettet og med større effekt.

Stifterne af Retorikfirmaet

Retorikfirmaet er stiftet af cand.mag. i retorik Nikolaj Ottosen-Støtt og cand.comm. Henrik Høen-Beck. Gennem deres karrierer har de hjulpet 100-vis af virksomheder, ledere og medarbejdere med at blive set, hørt og husket.

Nikolaj Ottosen-Støtt

Nikolaj Ottosen-Støtt

Partner og chefretoriker. Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en erfaren underviser og kommunikationsrådgiver. Nikolaj er kandidat i retorik og underviser også på Københavns Universitet. Som retorisk konsulent i private virksomheder og i det offentlige bruger Nikolaj sin brede erfaring og nyeste viden til at forny, forbedre og forfine lederes og medarbejderes kommunikation. Kontakt Nikolaj for en retorisk snak, og hør mere om Retorikfirmaets faglige afsæt og praktiske tilgang til, hvordan I styrker kommunikationen.

Kontakt Nikolaj her:
no@retorikfirmaet.dk
+45 28 11 08 79

Retorikkurser og kommunikationstræning

Henrik Høen-Beck

Partner, kontaktchef og rådgiver. Henrik har en kandidatgrad i kommunikation og 17 års erfaring fra analyse-, rådgivnings- og bureaubranchen. Når I sætter fokus på at få jeres viden, budskaber og projekter optimalt ud til jeres modtagere, så sætter Henrik fokus på at samle de rette kræfter, rådgive og koordinere indsatsen, så I får det maksimale udbytte ud af vores samarbejde. Kontakt Henrik for at høre mere om, hvordan vi i Retorikfirmaet kan hjælpe jer med at sætte skub i de indsatser, der forandrer og styrker jeres retorik og kommunikation.

Kontakt Henrik her:
hh@retorikfirmaet.dk
+45 26 27 83 91

I Retorikfirmaet tilbyder vi

Retorikkurser og kommunikationskurser i mundtlig og skriftlig formidling. Book kurser og foredrag til virksomheden, eller book pladser på vores åbne retorikkurser. Få styrket præsentationsteknikken, skriv skarpere, bedre og mere korrekte tekster, eller få styr på argumentationen og samtaleteknikken.

Ledertræning og kommunikationstræning. Få træning 1:1 eller til flere. Vi tilpasser retoriske træningsforløb til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, så de kan kommunikere overbevisende og ramme plet, når de skal kommunikere virksomhedens strategier, ny viden og nye ideer. Book et uforpligtende møde og få en retorisk analyse af din kommunikationsprofil.

Retorisk kommunikationsrådgivning. Få professionel rådgivning, når I skal have de rette budskaber frem, have input til at holde gode møder eller skal producere tekster, salgsmateriale eller hjemmesider, der overbeviser og fænger.

Ekstra læring efter kurser og træning

På vores retorikkurser og til vores kommunikationstræning stræber vi efter at rykke jer og sikre mærkbare fremskridt hurtigt, så I oplever udbyttet af jeres indsats og kan tage de nye værktøjer i brug med det samme, men vi er også OBS på, at der venter en hverdag på arbejdspladsen, der kan påvirke udviklingen. Derfor tilbyder vi også opfølgende indsatser som fx retorisk mail-support og ekstra sparring med underviseren for at sikre fokus på den bedste læring og udvikling.

Dialog, proces og resultat

Det er vigtigt for os at få en god dialog med jer, så vi allerede fra første ordveksling kan sætte de rette kræfter sammen og skabe det forløb, der giver den mest optimale proces, den bedste læring og den største effekt for jer. Vi tilpasser selvfølgelig indsatsen undervejs, når der skal stilles endnu mere skarpt, eller fokus skal udvides. Og så måler vi effekten og resultatet, så snart vi kan, så både I og vi kan være sikre på, at kommunikationsindsatsen rammer rigtigt.

Lidt længere end målstregen sammen med Retorikfirmaet

Vi mødes også tit, når vi er kommet over målstregen. Hver gang vi træner, underviser eller løser en kommunikationsopgave, får vi nemlig en unik indsigt og værdifuld viden. Vi kommer ofte tæt på virksomheden og dens medarbejdere, så det betyder også, at vi gerne deler den ekstra indsigt i form af gode råd, gode ideer og forslag til, hvordan virksomheden kan kommunikere endnu mere skarpt.

En god oplevelse er vigtig – men vi presser også gerne citronen

I Retorikfirmaet er vi efter sigende behagelige at arbejde sammen med. Det har vi i hvert fald fået fortalt, og det tager vi gerne til os. Ikke mindst fordi det er en vigtig del af vores kultur og firmaånd, at vi skal have det godt – både på vores kontorer og med dem, vi møder udenfor firmaet. Men bare rolig. Vi skal også nok gå til den, vise vores kanter og presse citronen næsten helt flad engang imellem. Men vi gør det med menneskelig forståelse, faglig kompetence og professionel takt og tone. Vi bestræber os altid på at gøre det til en god oplevelse at samarbejde med os. Man lærer og arbejder ganske simpelt bedst sådan.

Få kundefordele, klippekort og samarbejdsaftaler

Kontakt os om vores retorikkurser, kommunikationstræning og organisationsforløb. Hør mere om de fordele og rabatter, vi tilbyder vores samarbejdspartnere og kunder.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search