Videnskabeligt afsæt – Praktisk tilgang – Effektive værktøjer

I Retorikfirmaet underviser og rådgiver vi virksomheder, ledere og medarbejdere i at kommunikere mere klart, fængende og overbevisende. Vores afsæt er antikkens retorik kombineret med moderne kommunikationsteori – og så går vi praktisk til værks med masser af træning, øvelser og brugbare værktøjer, når I skal have styrket jeres retorik og kommunikation.

Det videnskabelige afsæt og den praktiske tilgang sikrer jer en hurtig udvikling og et solidt udbytte, så I fremover kan formidle jeres viden, ideer og budskaber mere målrettet og med større effekt.


Stifterne af Retorikfirmaet

Retorikfirmaet er stiftet af cand.mag. i retorik Nikolaj Ottosen-Støtt og cand.comm. Henrik Høen-Beck. Gennem deres karrierer har de hjulpet tusindvis af ledere og medarbejdere i større og mindre organisationer med at blive set, hørt og husket.

Nikolaj Ottosen-Støtt

Nikolaj Ottosen-Støtt

Partner og chefretoriker.

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en erfaren underviser og kommunikationsrådgiver. Nikolaj er kandidat i retorik og underviser også på Københavns Universitet. Som retorisk konsulent i private virksomheder og i det offentlige bruger Nikolaj sin brede erfaring og nyeste viden til at forny, forbedre og forfine lederes og medarbejderes kommunikation. Kontakt Nikolaj for en retorisk snak, og hør mere om Retorikfirmaets faglige afsæt og praktiske tilgang til, hvordan I styrker kommunikationen.

Kontakt Nikolaj her:
no@retorikfirmaet.dk
+45 28 11 08 79

Retorikkurser og kommunikationstræning

Henrik Høen-Beck

Partner, kontaktchef og rådgiver.

Henrik har en kandidatgrad i kommunikation og har mange års erfaring fra analyse-, rådgivnings- og bureaubranchen. Når I sætter fokus på at få jeres viden, budskaber og projekter optimalt ud til jeres modtagere, så sætter Henrik fokus på at samle de rette kræfter, rådgive og koordinere indsatsen, så I får det maksimale udbytte ud af vores samarbejde. Kontakt Henrik for at høre mere om, hvordan vi i Retorikfirmaet kan hjælpe jer med at sætte skub i de indsatser, der forandrer og styrker jeres retorik og kommunikation.

Kontakt Henrik her:
hh@retorikfirmaet.dk
+45 26 27 83 91


I Retorikfirmaet tilbyder vi

Retorikkurser og kommunikationskurser i mundtlig og skriftlig formidling. Book kurser og foredrag til virksomheden, eller book pladser på vores åbne retorikkurser. Få styrket præsentationsteknikken, skriv skarpere, bedre og mere korrekte tekster, eller få styr på argumentationen og samtaleteknikken.

Ledertræning og kommunikationstræning. Få træning 1:1 eller til flere. Vi tilpasser retoriske træningsforløb til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, så de kan kommunikere overbevisende og ramme plet, når de skal kommunikere virksomhedens strategier, ny viden og nye ideer. Book et uforpligtende møde og få en retorisk analyse af din kommunikationsprofil.

Retorisk kommunikationsrådgivning. Få professionel rådgivning, når I skal have de rette budskaber frem, have input til at holde gode møder eller skal producere tekster, salgsmateriale eller hjemmesider, der overbeviser og fænger.

Sikring af læring, udvikling og udbytte

Når I booker kurser og træning hos os, så starter en proces med at sikre, at indholdet er målrettet til jer. Vi går i dialog med jer om jeres ønsker og mål, bruger cases fra jeres arbejdsplads og målretter undervisningen og materialet til jer. Til kurserne og træningen går vi praktisk til værks med brugbare værktøjer, metoder og øvelser, der rykker jer her og nu, og som I hurtigt kan bruge i jeres arbejdsdag. Vi tilbyder også opfølgning, etablering af feedback-teams, mail-support, evalueringer osv. for at sikre, at I får det størst mulige udbytte af samarbejdet med os.

God dialog, optimal proces og det bedste resultat

Det er vigtigt for os at få en god dialog med jer, så vi allerede fra første ordveksling kan sætte de rette kræfter sammen og skabe det forløb, der giver den mest optimale proces og det bedste resultat. Vi er gerne fleksible og tilpasser indsatsen undervejs, når der skal stilles endnu mere skarpt, eller fokus skal udvides. Og så måler vi effekten og resultatet, så snart vi kan, så både I, og vi, kan være sikre på, at kommunikationsindsatsen rammer rigtigt.

En god oplevelse er vigtig – men vi presser også gerne citronen

I Retorikfirmaet er vi efter sigende behagelige at arbejde sammen med. Det har vi i hvert fald fået fortalt, og det tager vi gerne til os. Ikke mindst fordi det er en vigtig del af vores kultur og firmaånd, at vi skal have det godt – både på vores kontorer og med dem, vi møder udenfor firmaet. Men bare rolig. Vi skal også nok gå til den, vise vores kanter og presse citronen næsten helt flad engang imellem. Men vi gør det med menneskelig forståelse, faglig kompetence og professionel takt og tone. Vi bestræber os altid på at gøre det til en god oplevelse at samarbejde med os. Man lærer og arbejder ganske simpelt bedst sådan.

Lidt længere end målstregen sammen med Retorikfirmaet

Vi mødes også tit, når vi er kommet over målstregen. Hver gang vi træner, underviser eller løser en kommunikationsopgave, får vi nemlig en unik indsigt og værdifuld viden. Vi kommer ofte tæt på virksomheden og dens medarbejdere, så det betyder også, at vi gerne deler den ekstra indsigt i form af gode råd, gode ideer og forslag til, hvordan virksomheden kan kommunikere endnu mere skarpt.

Kundefordele, klippekort og samarbejdsaftaler

Hør mere om de fordele og rabatter, I kan få. Kontakt os om vores retorikkurser, kommunikationstræning og organisationsforløb.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search