1:1 nervøsitetstræning og Personal Power

Lær at være på med overskud, engagement og god energi

Få en tilpasset træningspakke - kommunikationstræning og ledertræning

Få en tilpasset træningspakke

Start når det passer dig - kommunikationstræning og ledertræning

Start når det passer dig

Få en retorisk analyse - kommunikationstræning og ledertræning

Få en retorisk analyse

Fokus på dine mål - kommunikationstræning og ledertræning

Fokus på dine mål

Få din helt egen retoriker og sparringspartner - kommunikationstræning og ledertræning

Få din helt egen retoriker og sparringspartner

Få styr på dine tanker og nerver og styrk din gennemslagskraft

Alt for mange ledere og medarbejdere oplever at bruge for mange spildte tanker og timer, når de skal tage ordet i en forsamling, når de skal pitche, eller når de skal holde en præsentation. Alt for mange får negative oplevelser, når de skal være på og dele ud af deres viden og budskaber. Alt for mange vil allerhelst undgå at skulle tale foran andre. Har du det også sådan? Får du frygttanker, når du tænker på at skulle tale foran andre? Ville du helst undgå at skulle være på? Så har du det som mange andre, der frygter det at tale foran andre mere end noget andet.

Det gode er, at du ikke er alene. Det andet gode er, at du rent faktisk kan overvinde din frygt og lære at nyde at dele dine budskaber med andre. Det tredje gode er, at vi hos Retorikfirmaet er eksperter i at træne dig i at håndtere din frygt og arbejde med din personlige gennemslagskraft, så du fremover har en styrket Personal Power – både til møder, samtaler og præsentationer.

Vores 1:1 pakker for Personal Power træning

Din træning bliver målrettet til dine aktuelle opgaver. Når du bliver trænet af din retoriske konsulent, så udvælger I sammen en række cases, som I arbejder med under træningen. På den måde får du styrket din kommunikation i de situationer, samtidig med at du får de nye redskaber og metoder indarbejdet.

Priser for træningen i Personal Power – priserne for 1:1 træningen varierer efter varighed, indhold, setup osv. Ring eller skriv til os for at få et konkret tilbud på et skræddersyet forløb til dig.

Træning med din egen retoriske konsulent – typisk 5-8 gange á 2 timer. Her får du dit helt eget forløb med retorisk analyse, målsætninger og milepæle. Vi tilbyder både storsalstræning og 1:1 træning i vores mindre lokaler, kameratræning og coaching af aktuelle præsentationer, mødeoplæg osv.

Kom med på vores kursus i præsentationsteknik, mens du også får fordelene ved den personlige 1:1 træning op til og efter dit kursus.

Få lavet en retorisk analyse, kommunikationstræning og ledertræning

Få lavet en retorisk analyse af din kommunikationsprofil nu

- helt uforpligtende
Ring til os for at booke en aftale til din retoriske analyse
60 14 14 12
Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet, kommunikationskurser
Henrik Høen-Beck

Partner, kontaktchef og rådgiver

Hør mere om nervøsitetstræning og Personal Power og vores træning og pakker i dag.

Kontakt os for at få en uforpligtende indledende samtale om din frygt og dine ønsker til at styrke din Personal Power. Vi er et professionelt og erfarent team, der sidder parat til at skrue den rigtige træningspakke klar til dig.

Din træning bliver målrettet til dine aktuelle opgaver

Når du bliver trænet af din retoriske konsulent, så udvælger I sammen en række cases, som I arbejder med under træningen. På den måde får du styrket din kommunikation i de situationer, samtidig med at du får de nye redskaber og metoder indarbejdet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Inden vi går i gang med din kommunikationstræning, så laver vi altid en retorisk analyse og en handlingsplan med fokusindsatser for din Personal Power træning. Analysen tager udgangspunkt i dig som afsender, dine kommunikationsopgaver og dine mål.

Du kan booke træningen hos Retorikfirmaet i København, eller vi kan levere træningen til din virksomhed – vi dækker hele Danmark.

Vi træner både topledere, mellemledere, nye ledere, specialister og medarbejdere, der skal brænde bedre igennem med deres kommunikation, budskaber og ledelse. Vi tilpasser altid træningen til den enkeltes aktuelle opgaver, behov og mål, så vi sikrer dig optimal udvikling og et stort udbytte du kan bruge her og nu.