Book medietræning og budskabstræning

Få medietræning og budskabstræning målrettet til dig eller til dit team

Få styrket jeres budskaber, fortælling og medieoptrædener

Få et forløb med medietræning og budskabstræning skræddersyet til dig (eller til teamet), som styrker dig som talsperson og får dine budskaber overbevisende ud til omverdenen. En medieoptræden er en unik mulighed for at få et budskab ud til et bredere publikum, men det er også for de fleste en sjældenhed at få medietid. Derfor er det så meget desto vigtigere, at du som talsperson er skarp, når muligheden byder sig. 

Med et forløb med medietræning og budskabstræning får du styr på det praktiske i en interviewsituation. Du lærer at skærpe dit budskab og holde fokus på de væsentligste pointer. Og så lærer du, hvordan du leverer dine budskaber med retorisk og personlig gennemslagskraft. I sidste ende får du både viden og værktøjer til, hvordan du kan bruge interviewsituationen til styrke din virksomheds eller organisations brand – eller dit eget.

Med medietræning og budskabstræning får du styr på at:

  • Målrette og optimere din kommunikation til mediet, formålet og målgruppen
  • Bruge retoriske værktøjer og virkemidler til at øge din troværdighed, karisma og gennemslagskraft
  • Bruge kropssprog, gestik og din stemme mere aktivt og strategisk i din formidling
  • Sætte dagsordenen, rammerne og retningen for din kommunikation
  • Få mest muligt ud af en interviewsituation
  • Blive bedre til at holde fokus på dit budskab
  • Forme din meta-fortælling, så den kan blive en del af dit brand
  • Håndtere det kritiske interview og mulige indvendinger
  • Blive en god interviewperson, så medierne og journalisten vender tilbage til dig
Få lavet en retorisk analyse sammen med retorik- og kommunikationstræning

Få en samtale med vores eksperter - helt uforpligtende

Kom i gang med din medietræning og få en plan med fokusindsatser for dit træningsforløb.

Kontakt os her

Tag næste skridt her

Kontakt os nu

Ryk dig allerede fra første
session med 1:1 træning

Til vores medietræning og budskabstræning går vi fra start af praktisk til værks med øvelser, kameratræning og feedback, så du allerede på første session kommer af med unoder og får styrket de stærke sider. Og så arbejder vi hands-on med aktuelle cases fra din arbejdsdag, så du med det samme kan bruge din nye viden og de nye værktøjer i aktuelle situationer.

Styrk jeres team med skræddersyede forløb

Ønsker du at få sat fokus på dit teams formidling og gennemslagskraft i medierne, så tilbyder vi skræddersyede forløb, hvor I arbejder med konkrete cases, mediestrategi samt jeres personlige performance. Book vores konsulenter og få træning i at optimere jeres budskaber og brænde igennem, når I er i medierne. Kontakt os og hør mere om medetræning og budskabstræning til dit team.

Tag næste skridt
- vælg en 1:1 træningspakke eller team-træning

Denne træningspakke er til lederen eller talspersonen, der ønsker at styrke sin performance og gennemslagskraft i medierne.

Du får tilpasset en pakke med fokus på dig og dine aktuelle cases og kommunikationssituation.

Kontakt os for at høre mere og få en uforpligtende retorisk analyse af din kommunikationssituation – ring på  60 14 14 12 eller skriv til os via formularen på siden.

Til lederen eller talspersonen, hvor der skal arbejdes med en presse-situation her og nu.

Vi kan i mange tilfælde rykke hurtigt med akut hjælp, så ring endelig på  60 14 14 12 eller skriv til os for at få taget action med det samme.

Er I flere fra virksomheden, der skal styrke jeres budskaber og medieoptræden, så laver vi et skræddersyet forløb til jer, hvor vi træner jer samlet, så I får en fælles fortælling og fælles fodslag i teamet.

Forløbet kan med fordel bruges op til forandringer, strategi-udrulninger og større begivenheder, hvor flere skal melde virksomhedens budskaber ud enkeltvist, men også som en samlet enhed.

Kontakt os for at høre mere om teamtræning og målrette et forløb til teamet.

Vores medietrænere og rådgivere

Vores konsulenter er universitetsuddannede og erfarne rådgivere, der går praktisk til værks med effektive værktøjer, øvelser og konkret rådgivning. De er eksperter i kommunikation og har erfaring fra ledelsesgange i de største organisationer i Danmark og fra de inderste maskinrum i offentlige bygninger samt fra NGO-verdenen. Vores rådgivere tilpasser altid træningen til dig, når de bruger deres erfaring og kompetencer til at styrke din kommunikation og gennemslagskraft.

Medietræning og budskabstræning, Nikolaj

Nikolaj Ottosen-Støtt, cand.mag. i retorik
Chefretoriker og partner

Nikolaj har i de sidste femten år arbejdet med at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft i en lang række private og offentlige organisationer. I de seneste år har Nikolaj blandt andet trænet og rådgivet ledere i Novo Nordisk, Rambøll, Danske Bank, Københavns Kommune, Forsvarsministeriet og i Regionerne. Nikolajs specialer er mundtlig formidling, budskabstræning og gennemslagskraft samt argumentationsteknik. Nikolaj er uddannet i retorik fra Københavns Universitet.

Medietræning og budskabstræning, Karl

Karl Johnsen, cand.it. i kommunikation
Rådgiver og medietræner

Karl har arbejdet en årrække på Christiansborg som blandt andet presse- og kommunikationschef, og han har derudover erfaring fra en række NGO’er og det private. Nu er Karl konsulent med fokus på strategisk kommunikation, interessevaretagelse og medie- og budskabstræning. Karl har trænet både nye talspersoner til deres første medieoptræden og rutinerede MF’ere. Karl er uddannet i kommunikation og medier fra Roskilde Universitet og IT-universitetet.

kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet

Henrik Høen-Beck

Kontaktchef, rådgiver og partner

Hør mere hos Henrik eller book en uforpligtende samtale - skriv eller ring for at tage næste skridt

kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
Skriv til Henrik
- få svar inden 24 timer

Partner, kontaktchef og rådgiver

Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe for at høre mere: kontakt@retorikfirmaet.dk / +45 60 14 14 12

Få din håndbog med første nyhedsbrev

–  50 siders e-bog i præsentationsteknik
–  Tips & tricks
–  Rabatter og tilbud

OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

Tak for din besked!
Du hører fra os snarest.