Grammatikkursus og kommakursus

 • Få styr på nerverne
 • Styrk din gennemslagskraft
 • Ryk dine modtagere

Få styr på dine ord, tegn og tekster med grammatikkurset

Har du aldrig fået helt styr på grammatikken og kommareglerne, eller har du brug for et eftersyn, så er dette grammatikkursus og kommakursus målrettet til dig. Hos os får du styr på de klassiske udfordringer, der typisk driller i det danske sprog. Og så lærer du de grundlæggende kommaregler – dem med kryds og bolle – én gang for alle.

Ekstra bonuslæring: På kurset får du også sat fokus på, hvordan du kan opbygge dine sætninger og tekster, så de bliver mere læsevenlige og overskuelige – til fordel for dig selv og dine læsere.

Og så lover vi dig, at selvom sådan noget med grammatik og kommaer kan virke lidt som rent terperi, så skal vi også nok få talt om sprogets skævheder og finurligheder, så grammatikkurset bliver både underholdende og lærerigt.

Efter vores grammatikkursus og kommakursus kan du formidle dine egne og virksomhedens budskaber mere fejlfrit, flydende og troværdigt.

Dit udbytte – efter grammatikkurset kan du:

Målgruppen på vores grammatikkurser og kommakurser

Typisk er deltagerne medarbejdere fra private virksomheder, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier, der gerne vil skrive mere klart og korrekt. Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til kursisternes og virksomhedernes niveau, ønsker og behov.

Få praktiske øvelser, feedback og en kommatest

På vores grammatikkurser og kommakurser arbejder vi med masser af øvelser og feedback fra underviseren, så du får din nye viden afprøvet og indarbejdet på kurset. Vi laver også typisk en kommatest i begyndelsen og slutningen af kurset, så deltagerne kan se deres udvikling og udbyttet af kurset.

Book din kursusplads
i København (2 dage)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Med i prisen får du: fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

  • Se aktuelle kursusdatoer:
  • 14. og 15. august – ledige pladser
   Køb tilgodebevis – gælder hele 2024
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud
  • Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  Leveres
  i hele DK

  Kurser og træning lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Efter tilmelding fremsendes en faktura.
  Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Hvad enten det er fagviden, salgsmateriale eller nyheder, der skal formidles, så skaber det troværdighed og fokus på indholdet at kunne skrive korrekte og klare tekster. Efter et grammatikkursus kan kursisten formidle virksomhedens skriftlige kommunikation korrekt, professionelt og troværdigt.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Hør mere hos Henrik

  Har du spørgsmål, eller vil du tale mere om dine muligheder, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

  Det siger vores kunder og kursister om vores grammatikkursus og kommakursus

  Grammtikkursus og kommakursus

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  Kom på kursus lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Få kurset bragt til jer i hele DK
  Vores retorikere tager rundt i hele landet med deres viden og retoriske værktøjskasse, så sig endelig til, når I har brug for retorisk assistance, så skræddersyer vi vores kurser og træningsforløb til jer.

  Fordele ved vores kurser:

  Kursus i PowerPoint og præsentation - Universitetsuddannede undervisere

  Universitetsuddannede og erfarne undervisere

  God tid til
  øvelser og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Praktisk tilgang med egne cases fra din arbejdsdag

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog - fuld forplejning

  Fuld forplejning
  på kurset

  kursusbevis retorikkursus

  Kursusbevis med dine nye kompetencer

  Erfarne undervisere med en fyldt værktøjskasse

  Underviserne på grammatikkurserne er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kan deres kommaregler og grammatik helt ud til fingerspidserne. Og så kan de lære fra sig, så du altid får det bedste udbytte med dig.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

  Book plads herunder
  - få din bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få et uforpligtende tilbud
  - eller hør mere

  Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
  Skriv til Henrik
  - få svar inden 24 timer

  Partner, kontaktchef og rådgiver

  Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe for at høre mere: kontakt@retorikfirmaet.dk / +45 60 14 14 12

  Få din håndbog med første nyhedsbrev

  –  50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Tips & tricks
  –  Rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.

  Tak for din henvendelse

  Vi glæder os til at vende
  tilbage til dig snarest muligt.

  Har du yderligere tilføjelser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@retorikfirmaet.dk eller ringe til +45 60 14 14 12.