Grammatikkursus

og kommakursus

Book grammatik- og kommakurset til dig selv eller til virksomheden

  • Få styr på kommaerne
  • Undgå klassiske faldgruber
  • Styrk dine teksters udtryk

Få styr på dine ord,

tegn og tekster med grammatikkurset

Har du aldrig fået helt styr på grammatikken og kommareglerne, eller har du brug for et eftersyn, så er dette grammatikkursus og kommakursus målrettet til dig. Hos os får du styr på de klassiske udfordringer, der typisk driller i det danske sprog. Og så lærer du de grundlæggende kommaregler – dem med kryds og bolle – én gang for alle.

Ekstra bonuslæring: På kurset får du også sat fokus på, hvordan du kan opbygge dine sætninger og tekster, så de bliver mere læsevenlige og overskuelige – til fordel for dig selv og dine læsere.

Og så lover vi dig, at selvom sådan noget med grammatik og kommaer kan virke lidt som rent terperi, så skal vi også nok få talt om sprogets skævheder og finurligheder, så grammatikkurset bliver både underholdende og lærerigt.

Efter vores grammatikkursus og kommakursus kan du formidle dine egne og virksomhedens budskaber mere fejlfrit, flydende og troværdigt.

Dit udbytte – efter grammatikkurset og kommakurset kan du:

Maks. 6 deltagere
– god tid til alle

Kom på kursus
i København
2 dage

Tre fordele for dig ved vores kursus:

  • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
  • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
  • Erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kursus i hjertet af København:

Kom på kursus lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Pris pr. deltager: 8.950 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, kameratræning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

3. og 4. okt. – ledige pladser
14. og 15. nov. – ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

I hele DK

Vi tilpasser kurset til jeres behov og leverer det til virksomheden. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud på:

  • Kurser
  • Workshops
  • Foredrag
  • Online undervisning


Ønsker I undervisning på engelsk eller en retoriker til udlandet, så sig til.

Hvad enten det er fagviden, salgsmateriale eller nyheder, der skal formidles, så skaber det troværdighed og fokus på indholdet at kunne skrive korrekte og klare tekster. Efter et kommakursus og grammatikkursus kan kursisten formidle virksomhedens skriftlige kommunikation mere korrekt, professionelt og troværdigt.

Med Retorikfirmaet får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er eksperter i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

Arbejd med egne cases retorikkursus

Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

God tid til
øvelser og feedback

kursusbevis retorikkursus

Modtag et kursusbevis med dine nye kompetencer

retorikkursus

Få fuld forplejning
på kurset

Det siger vores kunder og kursister om vores grammatikkursus og kommakursus

Grammatikkursus og kommakursus

Mød underviserne

Underviserne på grammatikkurserne er universitetsuddannede og erfarne konsulenter, der kan deres kommaregler og grammatik helt ud til fingerspidserne. Og så kan de lære fra sig, så du altid får det bedste udbytte med dig.

 

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

På vores grammatikkurser og kommakurser arbejder vi med masser af øvelser og feedback fra underviseren, så du får din nye viden afprøvet og indarbejdet på kurset. Vi laver også typisk en kommatest i begyndelsen og slutningen af kurset, så deltagerne kan se deres udvikling og udbyttet af kurset.

Typisk er deltagerne medarbejdere fra private virksomheder, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier, der gerne vil skrive mere klart og korrekt. Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til kursisternes og virksomhedernes niveau, ønsker og behov.

Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik