Kom på retorikkursus i argumentation og samtaleteknik

Book kurset i argumentaion og samtaleteknik til dig selv eller til virksomheden

  • Motivér og ryk dine modtagere
  • Kommuniker klart og målrettet
  • Ram rigtigt med dine budskaber

Kommunikér klart,

motiverende og overbevisende

Vil du kommunikere mere motiverende og overbevisende til samtaler, møder og oplæg? Vil du formidle med større overskud og overblik? Vil du levere dine budskaber mere målrettet og klart? Så er dette retorikkursus i argumentation og samtaleteknik det rette for dig.

På retorikkurset i argumentation og samtale får du effektive værktøjer og nye teknikker til at forberede og formidle dine budskaber, så du kan rykke dine modtagere i den rigtige retning. Du får metoder til at kunne kommunikere med større gennemslagskraft og redskaber til at foregribe og tackle eventuel modstand og svære samtaler. Og så lærer du at målrette din kommunikation til forskellige situationer og målgrupper, så du fremover brænder bedre igennem – hvad enten det er medarbejderen, ledelsen eller kunden, du står overfor.

Og så lover vi, at vores retorikkurser bliver holdt i en god stemning, så når du og dine medkursister er på, bliver der både fokuseret på det, der går rigtigt godt, og det der kan gøres endnu bedre.

Dit udbytte – efter kurset i argumentation og samtale kan du:

Udvikl dig med din egen case,

kameratræning og individuel feedback

På vores retorikkursus i argumentation og samtaleteknik går vi praktisk til værks og arbejder med konkrete cases fra din arbejdsdag, kameratræning og personlig feedback. På den måde får du indarbejdet værktøjer og teknikker med det samme, og samtidig kan du se helt klart, hvad der virker godt, og hvad der kan skubbes, nuanceres og forbedres. Den praktiske træning sikrer dig, at du rykker dig fra start til slut på kurset, og at du kan bruge din udvikling med det samme i din arbejdsdag.

Maks. 6 deltagere
– god tid til alle

Kom på kursus
i København
2 dage

Tre fordele for dig ved vores kursus:

  • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
  • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
  • Erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kursus i hjertet af København:

Kom på kursus lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Pris pr. deltager: 8.950 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, kameratræning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

1. og 2. november – få pladser tilbage

12. og 13. december – ledige pladser

6. og 7. februar – ledige pladser

20. og 21. marts – ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

I hele DK

Vi tilpasser kurset til jeres behov og leverer det til virksomheden. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud på:

  • Kurser
  • Workshops
  • Foredrag
  • Online undervisning

Ønsker I undervisning på engelsk eller en retoriker til udlandet, så sig til.

Ledere, specialister og medarbejdere, der kan kommunikere mere overbevisende og motiverende og som kan argumentere klart og målrettet, vil ikke blot kunne trænge bedre igennem med arbejdspladsens budskaber og beslutninger, men vil i højere grad også bedre kunne rykke modtagerne og skabe øget tilslutning – både internt og eksternt.

Med Retorikfirmaet får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er eksperter i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

Få kameratræning på vores retorikkursus

Få kameratræning
og personlig feedback

Arbejd med egne cases retorikkursus

Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

God tid til
øvelser og feedback

kursusbevis retorikkursus

Modtag et kursusbevis med dine nye kompetencer

Det siger vores kunder og kursister om kurset i argumentation og samtaleteknik

Retorikkursus i argumentation og samtaleteknik

Mød underviserne

Underviserne på vores kurser i argumentationsteknik og samtaleteknik er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorik med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement. Og så lover vi at gøre det underholdende at lære at kommunikere endnu bedre, når du vil blive bedre til at holde overbevisende og motiverende samtaler og øge din gennemslagskraft.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til virksomhedens og deltagernes erfaring, ønsker og behov. Så hvad enten du er ny i disciplinen eller øvet, kan du bruge kurset til at styrke din kommunikation og gennemslagskraft i svære samtaler og vigtige kommunikationssituationer.

Vores argumentationskurser og samtalekurser er typisk populære blandt specialister, nøglemedarbejdere, forretningsudviklere, ledere og mellemledere fra private organisationer, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.

Fokus på vores kommunikationskurser og retorikkurser er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og effektive værktøjer, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet fremadrettet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

 

Kom på kursus lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik