Retorikkursus i argumentation og samtaleteknik

Book kurset i argumentation og samtale til dig selv eller til virksomheden

 • Motivér og ryk dine modtagere
 • Kommuniker klart og målrettet
 • Ram rigtigt med dine budskaber

Kommunikér klart, motiverende og overbevisende

Vil du kommunikere mere motiverende og overbevisende til samtaler, møder og oplæg? Vil du formidle med større overskud og overblik? Vil du levere dine budskaber mere målrettet og klart? Så er dette retorikkursus i argumentation og samtaleteknik det rette for dig.

På retorikkurset i argumentation og samtale får du effektive værktøjer og nye teknikker til at forberede og formidle dine budskaber, så du kan rykke dine modtagere i den rigtige retning. Du får metoder til at kunne kommunikere med større gennemslagskraft og redskaber til at foregribe og tackle eventuel modstand og svære samtaler. Og så lærer du at målrette din kommunikation til forskellige situationer og målgrupper, så du fremover brænder bedre igennem – hvad enten det er medarbejderen, ledelsen eller kunden, du står overfor.

Dit udbytte – efter kurset i argumentation og samtale kan du:

Efter retorikkurset i argumentation og samtale kan du forme og formidle dine budskaber mere effektivt og målrettet, så du med større succes kan overbevise dine modtagere og rykke dem i den ønskede retning.

Hvem deltager - målgruppen på kurset

Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til virksomhedens og deltagernes erfaring, ønsker og behov. Så hvad enten du er ny i disciplinen eller øvet, kan du bruge kurset til at styrke din kommunikation og gennemslagskraft i svære samtaler og vigtige kommunikationssituationer.Vores argumentationskurser og samtalekurser er typisk populære blandt specialister, nøglemedarbejdere, forretningsudviklere, ledere og mellemledere fra private organisationer, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.

Udvikl dig med din egen case,
kameratræning og individuel feedback

På vores retorikkursus i argumentation og samtaleteknik går vi praktisk til værks og arbejder med konkrete cases fra din arbejdsdag, kameratræning og personlig feedback. På den måde får du indarbejdet værktøjer og teknikker med det samme, og samtidig kan du se helt klart, hvad der virker godt, og hvad der kan skubbes, nuanceres og forbedres. Den praktiske træning sikrer dig, at du rykker dig fra start til slut på kurset, og at du kan bruge din udvikling med det samme i din arbejdsdag.

Ledere, specialister og medarbejdere, der kan kommunikere mere overbevisende og motiverende og som kan argumentere klart og målrettet, vil ikke blot kunne trænge bedre igennem med arbejdspladsens budskaber og beslutninger, men vil i højere grad også bedre kunne rykke modtagerne og skabe øget tilslutning – både internt og eksternt.

Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

Fokus på vores kommunikationskurser og retorikkurser er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og effektive værktøjer, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet fremadrettet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

 • Universitetsuddannede undervisere
 • Videnskabeligt afsæt
 • Praktisk tilgang
 • Øvelser og feedback
 • Effektive værktøjer
 • Udbytte her og nu

Siden 2014 har vi hjulpet ledere og medarbejdere med at få deres egne og virksomhedens budskaber formidlet klart, fængende og overbevisende til deres modtagere.

Med antikkens retorik kombineret med moderne kommunikationsteori går vi praktisk til værks med træning, øvelser og effektive værktøjer. Det videnskabelige afsæt og den praktiske tilgang sikrer dig en solid udvikling og et stort udbytte her og nu.

Kort sagt styrker du din kommunikation og din gennemslagskraft sammen med vores universitetsuddannede og erfarne retorikere, så du fremover kan ramme rigtigt med dine budskaber og rykke dine modtagere i den ønskede retning – både mundtligt, skriftligt og strategisk.

Månedens kursus-citat

“Jeg var rigtig glad for den måde kurset var bygget op på. Det var en smule grænseoverskridende at blive filmet, men det hjalp meget!”

Emilie Schmidt
Regional Manager, Jagger/OTTO

5/5

Book en kursusplads i København (2 dage)

3 kursusfordele for dig:
 • Små hold - maks. 6 deltagere
 • God tid til øvelser, træning og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, kameratræning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis, fuld forplejning og feedback fra underviseren efter kurset.
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Efter tilmelding fremsendes en faktura.
   Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.
  Max 6
  deltagere

  Aktuelle kursusdatoer

  Har du spørgsmål, ring til +45 60 14 14 12

  Kursusvarighed – 2 dage
  2 dage fra 9:00-15:30 (morgenmad fra 8:45)

  Kom på kursus i Klub ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Kontakt os for at høre mere eller book din plads nu.

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden

  • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
  • Få en praktisk tilgang og effektive værktøjer
  • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
  Leveres
  i hele DK
  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Få et uforpligtende tilbud eller stil spørgsmål til Henrik

  Ring eller skriv til kontaktchef og rådgiver Henrik - få svar indenfor 24 timer.

  Få kurset tilpasset til en gruppe, en afdeling eller hele virksomheden – Vi skræddersyer kurser til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed:

  • Kurser
  • Workshops
  • Foredrag
  • Online undervisning
  • 1:1 træning


  Vi leverer kurset i hele landet eller tilbyder større og mindre lokaler hos os i København.


  Undervisningssprog Vi underviser både på dansk og engelsk.

  Priser og kundefordele
  Priserne varierer efter antal deltagere, undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.


  Kontakt os og få et tilbud skræddersyet til jer.

  Det siger vores kunder og kursister om kurset i argumentation og samtaleteknik

  Retorikkursus i argumentation og samtale - kursustilfredshed

  Få erfarne og univeristetsuddannede undervisere

  Underviserne på vores kurser i argumentationsteknik og samtaleteknik er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorik med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement. Og så lover vi at gøre det underholdende at lære at kommunikere endnu bedre, når du vil blive bedre til at holde overbevisende og motiverende samtaler og øge din gennemslagskraft.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Vidste du at?

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Har du prøvet...

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Det skal du IKKE gøre til din næste præsentation!

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Dine fordele ved vores åbne kurser

  Vores små hold med maks. 6 deltagere sikrer, at der er fokus på dig og at rykke din performance og gennemslagskraft. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og aktuelle cases.

  Kursus i argumentation og samtale - universitetsuddannede undervisere

  Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

  Online formidling virtuel mødeledelse

  God tid til øvelser, træning og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

  Få kameratræning på vores retorikkursus

  Kameratræning
  og personlig feedback

  kursusbevis retorikkursus

  Modtag dit kursusbevis med dine nye kompetencer