Kursus i argumentation og samtaleteknik
– kommuniker klart, motiverende og overbevisende

Vil du gerne formidle dine budskaber og udmeldinger mere klart, motiverende og overbevisende? Vil du gerne kommunikere mere målrettet og med større overskud? Vil du gerne opnå større opbakning til dine initiativer og beslutninger? Så er dette retorikkursus i argumentation og samtaleteknik det rette for dig.

På argumentations- og samtalekurset får du retoriske teknikker og effektive redskaber til at målrette din formidling og bygge dine argumenter overbevisende op. Og så lærer du at foregribe og tackle eventuelle indvendinger, så du i højere grad kan motivere og overbevise dine modtagere – til samtaler, møder og oplæg.

Efter retorikkurset kan du:

  • Indlede, styre og afrunde kommunikationssituationer mere målrettet og effektivt
  • Forme din argumentation, så du i højere grad kan overbevise og motivere modtagerne
  • Tackle svære samtaler og hårde møder mere strategisk
  • Foregribe eventuelle indsigelser og modargumenter til din fordel
  • Styrke din troværdighed og formidle dine budskaber med større effekt
  • Bruge stemme, krop og gestik som vigtige virkemidler
  • Få øget tilslutning og opbakning til dine ønsker, ideer og udmeldinger

Efter kurset i argumentation og samtaleteknik vil du kunne kommunikere mere strategisk og overbevisende, så modtagerne i højere grad hører, husker og handler på dine budskaber.


Åbent kursus
Book din kursusplads i København

Aktuelle kursusdatoer
24. og 25. april 2018
20. og 21. juni 2018
14. og 15. august 2018
27. og 28. september 2018

Se mere info

Kursusvarighed – 2 dage
2 dage fra 9.00-15.30 (morgenmad fra 8.45).

Lokation på Østerbro
Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København Ø.

Små hold – max 6 deltagere
God tid til øvelser og til feedback fra underviseren.

Prisen er 7.900 kr.
7.900 kr. ekskl. moms for to kursusdage.
Med i prisen er fuld forplejning, undervisningsmateriale, videooptagelser, kursusbevis og ekstra feedback med underviseren efter kurset.

Få 10 % rabat
Vælg to åbne kurser eller tag en kollega med.

Betaling
Faktura sendes på e-mail eller EAN-nummer.
(Mulighed for af- og ombookning op til 3 uger inden).

Små hold – book din plads nu

Virksomhedskursus
Få kurser leveret i hele landet

Få et skræddersyet tilbud 
Kontakt os nu – få et tilbud på et skræddersyet forløb og hør mere om vores samarbejdsaftaler, kundefordele og klippekort.

Se mere info

Få virksomhedskurser og 1:1 træning i hele landet
Få skræddersyet kurset til et team, en afdeling eller til hele virksomheden. Vi tilpasser altid forløbene til aktuelle ønsker, mål og opgaver, så I får fokus på jeres behov og det største udbytte.

Varighed og indhold 
Hvad enten I leder efter et foredrag, halve kursusdage, flerdagskurser, 1:1 træning eller længere forløb, så tilpasser vi varighed og indhold til jeres ønsker og behov.

Undervisningssprog
Vi underviser både på dansk og engelsk.

Priser og kundefordele
Priserne varierer efter antal deltagere og undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

Kontakt os og få et tilbud

 


Flere praktiske oplysninger

Arbejd med aktuelle cases og videoøvelser på retorikkurset

På kurset i argumentation og samtaleteknik går vi praktisk til værks og arbejder med aktuelle cases fra din arbejdsdag, så du får afprøvet værktøjerne og får et konkret udbytte med hjem. Vi laver videoøvelser med alle deltagerne, så man kan se, hvad der virker godt, og hvad der kan forbedres – og så du kan se din egen udvikling og udbyttet af træningen.

Få ekstra sparring efter retorikkurset

For at sikre den bedste læring og udvikling får du efter kurset ekstra sparring på en ny case. Den ekstra sparring aftaler du med din underviser til kurset, og den foregår oftest telefonisk eller på mail.

Underviserne på dette retorikkursus

Underviserne på vores argumentations- og samtalekurser er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement. Og så lover vi at gøre det underholdende at lære at kommunikere endnu bedre.

Målgruppen på retorikkurset

Kurserne i argumentation og samtaleteknik er typisk populære blandt fx specialister, nøglemedarbejdere, forretningsudviklere, ledere og mellemledere fra private organisationer, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.

Udbyttet for arbejdspladsen efter retorikkurset

Ledere, specialister og medarbejdere, der kan kommunikere mere strategisk og argumentere målrettet, vil ikke blot kunne trænge bedre igennem med arbejdspladsens budskaber og beslutninger, men vil i højere grad også bedre kunne motivere, overbevise og skabe øget tilslutning – både internt og eksternt.

Læring, praktisk træning og resultater

Vores fokus på retorikkurserne er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og effektive værktøjer, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet fremadrettet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search