Retorikkursus i argumentation og samtaleteknik

 • Motivér og ryk dine modtagere
 • Kommuniker klart og målrettet
 • Ram rigtigt med dine budskaber

Kommunikér klart,
motiverende og overbevisende

Vil du kommunikere mere motiverende og overbevisende til samtaler, møder og oplæg? Vil du formidle med større overskud og overblik? Vil du levere dine budskaber mere målrettet og klart? Så er dette retorikkursus i argumentation og samtaleteknik det rette for dig.

På retorikkurset i argumentation og samtale får du effektive værktøjer og nye teknikker til at forberede og formidle dine budskaber, så du kan rykke dine modtagere i den rigtige retning. Du får metoder til at kunne kommunikere med større gennemslagskraft og redskaber til at foregribe og tackle eventuel modstand og svære samtaler. Og så lærer du at målrette din kommunikation til forskellige situationer og målgrupper, så du fremover brænder bedre igennem – hvad enten det er medarbejderen, ledelsen eller kunden, du står overfor.

Og så lover vi, at vores retorikkurser bliver holdt i en god stemning, så når du og dine medkursister er på, bliver der både fokuseret på det, der går rigtigt godt, og det der kan gøres endnu bedre.

Dit udbytte - efter retorikkurset i argumentation og samtale kan du:

Udvikl dig med din egen case,
kameratræning og individuel feedback

På vores retorikkursus i argumentation og samtaleteknik går vi praktisk til værks og arbejder med konkrete cases fra din arbejdsdag, kameratræning og personlig feedback. På den måde får du indarbejdet værktøjer og teknikker med det samme, og samtidig kan du se helt klart, hvad der virker godt, og hvad der kan skubbes, nuanceres og forbedres. Den praktiske træning sikrer dig, at du rykker dig fra start til slut på kurset, og at du kan bruge din udvikling med det samme i din arbejdsdag.

Målgruppen på vores retorikkursus
i argumentation og samtaleteknik

Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til virksomhedens og deltagernes erfaring, ønsker og behov. Så hvad enten du er ny i disciplinen eller øvet, kan du bruge kurset til at styrke din kommunikation og gennemslagskraft i svære samtaler og vigtige kommunikationssituationer.

Vores argumentationskurser og samtalekurser er typisk populære blandt specialister, nøglemedarbejdere, forretningsudviklere, ledere og mellemledere fra private organisationer, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.

Book din kursusplads
i København (2 dage)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Med i prisen får du: fuld forplejning, kameratræning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.
  • Se aktuelle kursusdatoer:
  • 15. og 16. maj – ledige pladser
   19. og 20. juni – ledige pladser
   28. og. 29. august - ledige pladser
   1. og 2. oktober - ledige pladser
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud
  • Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  Leveres
  i hele DK

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Kurser og træning lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Efter tilmelding fremsendes en faktura.
  Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  Ledere, specialister og medarbejdere, der kan kommunikere mere overbevisende og motiverende og som kan argumentere klart og målrettet, vil ikke blot kunne trænge bedre igennem med arbejdspladsens budskaber og beslutninger, men vil i højere grad også bedre kunne rykke modtagerne og skabe øget tilslutning – både internt og eksternt.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Hør mere hos Henrik

  Har du spørgsmål, eller vil du tale mere om dine muligheder, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

  Det siger vores kunder og kursister om kurset i argumentation og samtaleteknik

  Retorikkursus i argumentation og samtale - kursustilfredshed

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  Fokus på vores kommunikationskurser og retorikkurser er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og effektive værktøjer, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet fremadrettet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi anbefaler, man bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

  Kom på kursus lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Få kurset bragt til jer i hele DK
  Vores retorikere tager rundt i hele landet med deres viden og retoriske værktøjskasse, så sig endelig til, når I har brug for retorisk assistance, så skræddersyer vi vores kurser og træningsforløb til jer.

  Fordele ved vores kurser:

  Kursus i PowerPoint og præsentation - Universitetsuddannede undervisere

  Universitetsuddannede og erfarne undervisere

  Få kameratræning på vores retorikkursus

  Kameratræning
  og personlig feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Praktisk tilgang med egne cases fra din arbejdsdag

  God tid til
  øvelser og feedback

  kursusbevis retorikkursus

  Kursusbevis med dine nye kompetencer

  Erfarne undervisere med en fyldt værktøjskasse

  Underviserne på vores kurser i argumentationsteknik og samtaleteknik er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorik med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og stort engagement. Og så lover vi at gøre det underholdende at lære at kommunikere endnu bedre, når du vil blive bedre til at holde overbevisende og motiverende samtaler og øge din gennemslagskraft.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

  Book plads herunder
  - få din bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få et uforpligtende tilbud
  - eller hør mere

  Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
  Kontakt Henrik og få svar inden 24 timer

  Partner, kontaktchef og rådgiver.

  Få vores nyhedsbrev

  –  Få vores 50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Få tips & tricks
  –  Få rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.

  Tak for din henvendelse

  Vi glæder os til at vende
  tilbage til dig snarest muligt.

  Har du yderligere tilføjelser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@retorikfirmaet.dk eller ringe til +45 60 14 14 12.