Retorikkursus i Taleskrivning

  • Få ny viden og retoriske værktøjer
  • Lær at forme og forfine dine taler
  • Ram og ryk modtagerne
taleskrivning
Arbejd med egne cases på vores retorikkursus

Arbejd med egne cases

God tid til øvelser og feedback på vores retorikkurser

God tid til øvelser og feedback

Universitetsuddannede undervisere på vores retorikkurser

Universitetsuddannede undervisere

Få kursusbevis med fra vores retorikkursus

Kursusbevis

retorikkursus

Fuld forplejning

Skriv taler, der rammer og rykker modtagerne

Vil du skrive taler, der rammer og rykker modtagerne? Vil du skrive mere klart, målrettet og effektivt? Vil du skrive, så talen brænder bedre igennem? Så er dette retorikkursus i taleskrivning det rette for dig.

Hvad enten du skriver taler til ministeren, politikeren eller lederen, så får du på vores kursus i taleskrivning klassisk retorisk teori, effektive værktøjer og de vigtigste tips til at styrke dine taler. Helt fra idéfasen og emneudvælgelsen, til opbygningen af talen og over til tilpasningen til taleholderen og målgruppen.

På vores retorikkursus i taleskrivning går vi praktisk til værks – gennem kurset arbejder du med en af dine aktuelle taler, så din nye viden kommer konkret i spil med det samme og styrker dit udbytte af taleskriverkurset.

Efter kurset i taleskrivning vil du kunne bruge din nye viden og retoriske værktøjer til at forme dine budskaber og taler mere effektivt, målrettet og overbevisende.

Dit udbytte – efter kurset i taleskrivning kan du:

Få ældgammel viden og spritnye redskaber

Der er blevet forsket og undervist i taleteknik i over 2500 år. I Retorikfirmaet bygger vores taleskrivningskurser både på klassisk retorisk talelære samt de nyeste metoder og redskaber. Retorisk taleteknik giver dig indblik i grundvilkårene for mundtlig formidling og lærer dig at skrive effektive taler, der får taleren til at brænde igennem og giver publikum de bedste betingelser for at forstå budskabet, følge argumentationen og handle på konklusionen.

Maks. 6 deltagere – god tid til alle

Små hold - maks. 6 deltagere - på vores retorikkursus

Kom på kursus
i København
2 dage

Tre fordele for dig ved vores kursus:

  • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
  • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
  • Mød erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kom på 2 dages kursus i hjertet af København:

Pris pr. deltager: 8.950 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

5. og 6. september – ledige pladser
22. og 23. november – ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

Få kurser i hele DK

Tre fordele for virksomheden:

  • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
  • Praktisk tilgang der rykker jeres medarbejdere her og nu
  • Få erfarne og universitetsuddannede konsulenter

Få et uforpligtende tilbud:

Få skræddersyet kurset til jeres behov, antal deltagere og irksomheden. Book længere eller kortere kurser, workshops, foredrag eller online forløb. Vi underviser også på engelsk, og ønsker I os til udlandet, så sig til.

Udbyttet af et taleskrivningskursus for organisationen:

En velskrevet tale øger chancen for samlet succes. Jo bedre taleskriveren er til at strukturere talen og målrette den til talerens styrker og til modtagerne, jo mere kan taleren koncentrere sig om fremførelsen og om at brænde igennem med budskaberne.

Kort om Retorikfirmaet:

Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.

Vores kunder siger

Mød din underviser

Underviserne på vores taleskrivningskurser er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og et stort engagement. Og så lover vi at gøre det lærerigt og underholdende.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Hvad enten du er ny eller øvet i taleskrivning, kan du bruge kurset til at styrke din skriveproces, dine taler og oplevelsen af dem.

Deltagerne er typisk fra kommuner, regioner, ministerier og styrelser samt fra større private organisationer og NGO’er, som ønsker at få styrket deres formidling af fagviden, politiske budskaber samt vigtige informationer og nyheder til forskellige målgrupper.

På kurset går vi praktisk til værks, og du arbejder med en aktuel tale, så du hurtigt får lært at bruge den nye viden og de nye værktøjer i praksis. Efter taleskrivningskurset har du ny viden, de rette værktøjer og vigtigste virkemidler til at skrive de taler, der både matcher afsenderen, passer til situationen og rammer modtagerne.

Vores fokus er altid træning, øvelser, feedback-sessions og effektive redskaber og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet her og nu. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi bruger efter et forløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik