Kom på kursus i taleskrivning – ram rigtigt med dine taler

Vil du skrive taler mere målrettet, effektivt og fængende? Vil du skrive taler, der får modtagerne til at huske de centrale pointer og budskaber? Vil du skrive taler, der giver taleholderen de bedste betingelser for at brænde igennem? Så er dette kursus i retorik og taleskrivning det rette for dig.

Hvad enten du skriver til dig selv, ministeren, politikeren, borgmesteren eller lederen, så får du på dette kursus i taleskrivning brugbar retorisk teori og effektive redskaber til at styrke hele din taleskrivningsproces. Helt fra idéfasen, opbygning og forfinelsen af talen over til at styrke samarbejdet med taleholderen og selve fremførelsen.

På kurset i taleskrivning lærer du at:

  • Generere ideer, prioritere indholdet og udvælge hovedbudskaberne
  • Strukturere talen, så afsnit, argumenter og vigtige pointer træder klart frem
  • Skrive mere effektivt og lave mere fængende indledninger og effektfulde afslutninger
  • Ramme modtagerne med jeres budskaber, så de bliver hørt og husket
  • Styre processen og samarbejdet med selve taleholderen
  • Styrke taleholderens performance og interaktion med modtagerne

Efter taleskrivningskurset har du ny viden, de rette værktøjer og vigtigste virkemidler til at skrive de taler, der både matcher afsenderen, passer til situationen og rammer modtagerne.

Arbejd med en aktuel tale på taleskrivningkurset

På kurset går vi praktisk til værks, og du arbejder med en aktuel tale, så du hurtigt får lært at bruge den nye viden og de nye værktøjer i praksis.

Få ekstra sparring efter kurset

Efter kurset tilbyder vi ekstra feedback på din endelige tale, så vi sikrer os at følge læringen og udviklingen helt til dørs. Den ekstra sparring aftaler du med din underviser på kurset.

Kom på åbent kursus
– Se praktisk info

Kom med på vores åbne kurser i København:
Ragnagade 7, 2100 København Ø.
Pris: 7.900 kr. ekskl. moms for to kursusdage.
Med i prisen er fuld forplejning, undervisningsmateriale, kursusdiplom og ekstra feedback med underviseren efter kurset.
Vælg kursusdatoer her:
– 21. og 22. februar 2018
– 12. og 13. april 2018
Varighed: 2 dage fra 9.00-15.30 (morgenmad fra 8.45).
Antal deltagere: Max 6 deltagere – god tid til den enkelte.
Få 10 % rabat: Vælg to åbne kurser til dig selv eller tag en kollega med.
Betaling: Faktura sendes på e-mail eller EAN-nummer.
(Mulighed for ombookning op til 3 uger inden).
Max 6 deltagere – book din plads nu

Virksomhedskurser
– Se praktisk info

Få virksomhedskurser og 1:1 træning leveret i hele landet:
Få skræddersyet kurset til en enkeltperson, en faggruppe, et lederteam, en afdeling eller til hele virksomheden. Vi tilpasser altid forløbene til de aktuelle ønsker, mål og opgaver, så I får den bedste oplevelse og det største udbytte. 
Varighed: Fra korte foredrag og 1:1 træningstimer til halv-, hel- og flerdagskurser.
Undervisningssprog: Dansk og engelsk.
Priser og kundefordele: Priserne varierer efter antal deltagere og undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.
Få et skræddersyet tilbud
Kontakt os nu for at få et tilbud på et skræddersyet forløb og hør mere om vores samarbejdsaftaler, kundefordele og klippekort.
Kontakt os nu – få et tilbud

Har du brug for mere praktisk info om vores kurser og træning, så kan du se mere her.

Målgruppen på taleskrivningskurserne

Deltagerne er typisk fra kommuner, regioner, ministerier og styrelser samt fra større private organisationer og NGO’er, som ønsker at få styrket deres formidling af fagviden, politiske budskaber samt vigtige informationer og nyheder til forskellige målgrupper.

Underviserne på vores taleskrivningskursus

Underviserne på vores taleskriverkurser er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og et stort engagement. Og så lover vi at gøre det lærerigt og underholdende.

Få ældgammel viden og de nyeste redskaber

Der er blevet forsket og undervist i taleteknik i over 2500 år. I Retorikfirmaet bygger vores taleskrivningskurser bade på klassisk retorisk talelære samt de nyeste metoder og redskaber. Retorisk taleteknik giver dig indblik i grundvilkårene for mundtlig formidling og lærer dig at skrive effektive taler, der får taleren til at brænde igennem og giver publikum de bedste betingelser for at forstå budskabet, følge argumentationen og handle på konklusionen.

Få praktisk træning og udbytte her og nu

Vi tilpasser altid Retorikfirmaets retorik- og kommunikationskurser til virksomheden og deltagerne, så kurset eller forløbet rammer plet og skaber den ønskede udviking og de rigtige resultater.

Vores fokus er altid masser af træning, øvelser, feedback-sessions og brugbare redskaber og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi bruger efter et kursus- og træningsforløb til at sikre den fortsatte udvikling.

Udbyttet for virksomheden efter et taleskrivningskursus

En godt skrevet tale øger chancen for samlet succes. Jo bedre taleskriveren er til at strukturere talen og målrette den til talerens styrker og til modtagerne, jo mere kan taleren koncentrere sig om fremførelsen og om at brænde igennem med budskaberne.

Book kurset nu eller hør mere

Book kurset til dig selv eller få et tilbud sendt til virksomheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search