Retorikkursus i Taleskrivning

 • Få ny viden og retoriske værktøjer
 • Lær at forme og forfine dine taler
 • Ram og ryk modtagerne

Skriv taler, der rammer og rykker modtagerne

Vil du skrive taler, der rammer og rykker modtagerne? Vil du skrive mere klart, målrettet og effektivt? Vil du skrive, så talen brænder bedre igennem? Så er dette retorikkursus i taleskrivning det rette for dig.

Hvad enten du skriver taler til ministeren, politikeren eller lederen, så får du på vores kursus i taleskrivning klassisk retorisk teori, effektive værktøjer og de vigtigste tips til at styrke dine taler. Helt fra idéfasen og emneudvælgelsen, til opbygningen af talen og over til tilpasningen til taleholderen og målgruppen.

På vores retorikkursus i taleskrivning går vi praktisk til værks – gennem kurset arbejder du med en af dine aktuelle taler, så din nye viden kommer konkret i spil med det samme og styrker dit udbytte af taleskriverkurset.

Efter kurset i taleskrivning vil du kunne bruge din nye viden og retoriske værktøjer til at forme dine budskaber og taler mere effektivt, målrettet og overbevisende.

Dit udbytte – efter kurset i taleskrivning kan du:

Målgruppen på vores taleskrivningskurser

Hvad enten du er ny eller øvet i taleskrivning, kan du bruge kurset til at styrke din skriveproces, dine taler og oplevelsen af dem. Deltagerne er typisk fra kommuner, regioner, ministerier og styrelser samt fra større private organisationer og NGO’er, som ønsker at få styrket deres formidling af fagviden, politiske budskaber samt vigtige informationer og nyheder til forskellige målgrupper.

Få ældgammel viden og spritnye redskaber

Der er blevet forsket og undervist i taleteknik i over 2500 år. I Retorikfirmaet bygger vores taleskrivningskurser både på klassisk retorisk talelære samt de nyeste metoder og redskaber. Retorisk taleteknik giver dig indblik i grundvilkårene for mundtlig formidling og lærer dig at skrive effektive taler, der får taleren til at brænde igennem og giver publikum de bedste betingelser for at forstå budskabet, følge argumentationen og handle på konklusionen.

Book din kursusplads
i København (2 dage)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Med i prisen får du: fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

  • Se aktuelle kursusdatoer:
  • 6. og 7. maj – ledige pladser
   9. og 10. september – ledige pladser
   Køb tilgodebevis – gælder hele 2024
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud
  • Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  Leveres
  i hele DK

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Kurser og træning lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Efter tilmelding fremsendes en faktura.
  Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  En velskrevet tale øger chancen for samlet succes. Jo bedre taleskriveren er til at strukturere talen og målrette den til talerens styrker og til modtagerne, jo mere kan taleren koncentrere sig om fremførelsen og om at brænde igennem med budskaberne.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Hør mere hos Henrik

  Har du spørgsmål, eller vil du tale mere om dine muligheder, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

  Det siger vores kunder og kursister om kurset i taleskrivning

  Retorikkursus i taleskrivning

  På kurset går vi praktisk til værks, og du arbejder med en aktuel tale, så du hurtigt får lært at bruge den nye viden og de nye værktøjer i praksis. Efter taleskrivningskurset har du ny viden, de rette værktøjer og vigtigste virkemidler til at skrive de taler, der både matcher afsenderen, passer til situationen og rammer modtagerne.

  Vores fokus er altid træning, øvelser, feedback-sessions og effektive redskaber og metoder, da det giver den bedste læring her og nu og sikrer udbyttet her og nu. Derudover har vi i Retorikfirmaet forskellige metoder og redskaber, vi bruger efter et forløb til at sikre den fortsatte udvikling.

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  Kom på kursus lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Få kurset bragt til jer i hele DK
  Vores retorikere tager rundt i hele landet med deres viden og retoriske værktøjskasse, så sig endelig til, når I har brug for retorisk assistance, så skræddersyer vi vores kurser og træningsforløb til jer.

  Fordele ved vores kurser:

  Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

  Universitetsuddannede og erfarne undervisere

  God tid til øvelser og feedback på vores retorikkurser

  God tid til øvelser og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Praktisk tilgang med egne cases fra din arbejdsdag

  retorikkursus

  Fuld forplejning på kurset

  kursusbevis retorikkursus

  Kursusbevis med dine nye kompetencer

  Erfarne undervisere med en fyldt værktøjskasse

  Underviserne på vores taleskrivningskurser er universitetsuddannede retorikere og erfarne konsulenter, der kombinerer klassisk retorisk ekspertise med moderne kommunikationsteori, praktiske erfaringer og et stort engagement. Og så lover vi at gøre det lærerigt og underholdende.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

  Book plads herunder
  - få din bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få et uforpligtende tilbud
  - eller hør mere

  Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
  Kontakt Henrik og få svar inden 24 timer

  Partner, kontaktchef og rådgiver.

  Få vores nyhedsbrev

  –  Få vores 50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Få tips & tricks
  –  Få rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.

  Tak for din henvendelse

  Vi glæder os til at vende
  tilbage til dig snarest muligt.

  Har du yderligere tilføjelser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@retorikfirmaet.dk eller ringe til +45 60 14 14 12.