Retorikkursus i

præsentationsteknik og kropssprog

 • Få styr på nerverne
 • Styrk din gennemslagskraft
 • Ryk dine modtagere

Kursusbeskrivelse: Styrk dine præsentationer

og din performance - få styr på nerverne og øg din gennemslagskraft

Vil du blive bedre til at forberede og forme dine præsentationer effektivt og målrettet? Vil du lære at tackle nerver og nervøsitet før og under din præsentation? Vil du have styrket dit kropssprog, din fremtoning og din gennemslagskraft? Så kom med på dette retorikkursus i præsentationsteknik, og få ny viden og værktøjer til at lave præsentationer, der rammer og rykker dine modtagere.

På vores kursus i præsentationsteknik går vi praktisk til værks med masser af øvelser og nye teknikker til at formidle dine budskaber, tackle eventuelle nerver og til at styrke din gennemslagskraft. Vi bruger kameratræning og du får direkte feedback fra underviseren, så du hurtigt oplever at få styrket dine præsentationer og din performance.

Sammen med Retorikfirmaet får du udviklet en bredere og stærkere kommunikationsprofil, så du fremover kan performe mere professionelt, selvsikkert og overbevisende. Kort sagt vil du brænde bedre igennem, næste gang du tager ordet i en forsamling, har en større præsentation eller skal holde et oplæg til et møde.

Dit udbytte - efter retorikkurset i præsentationsteknik og kropssprog kan du:

Og så lover vi, at vores retorikkurser i præsentationsteknik bliver holdt i en god stemning, så når du og dine medkursister er på, bliver der både fokuseret på det, der går rigtigt godt, og det der kan gøres endnu bedre.

Udvikl dig med egne cases,
kameratræning og feedback fra vores retorikere

På vores retorikkurser i præsentationsteknik arbejder du med din egen case/præsentation, så du får den nye viden og værktøjerne indarbejdet med det samme i din kommunikation og arbejdsdag. Og så sikrer vi ellers din udvikling med masser af praktiske øvelser, kameratræning og individuel feedback. For det er sådan, man lærer det her bedst – ved at arbejde med noget konkret, øve sig og få målrettet sparring.

Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

Hør mere hos Henrik

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

Skriv din besked her
- få svar inden 24 timer

Det hjælper vi med

Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og vigtige budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres viden til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

Det siger vores kursister:

Få vores gratis håndbog


håndbogen
gratis

Lær at tackle nerver, uvaner og fastlåsthed på kurset i præsentationsteknik

– få mere overskud og styrk din gennemslagskraft

Rigtig mange kan føle nervøsitet eller bremses af at være for fastlåste, når de skal performe foran andre. På retorikkurset får du teknikker til at tackle dine nerver, tanker og uvaner. Underviserne vil løbende på kurset arbejde med at mindske nervøsitet og styrke overskud og gennemslagskraft – blandt andet med opvarmningsøvelser, grounding, power poses, åndedrætsøvelser, retoriske tricks og personlig sparring. Du er i gode, trygge og udviklende rammer hos os og vores rutinerede undervisere.

Maks. 6 deltagere
– god tid til alle

Book en kursusplads
i København

2 dage

Tre fordele for dig ved dette kursus:

 • Små hold, maks. 6 deltagere
 • God tid til øvelser, træning og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere

11. og 12. oktober – ledige pladser
14. og 15. november – få pladser tilbage
6. og 7. december – ledige pladser
30. og 31. januar – ledige pladser
28. og 29. februar – ledige pladser

Pris pr. deltager: 8.950 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du:
1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, kameratræning, vores håndbog i præsentationsteknik, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

Kurser og træning lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

I hele DK

Tre fordele for virksomheden:

 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive værktøjer
 • Fokus på motiverende undervisning og sikring af læring 

Få et uforpligtende tilbud

Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:

 • Kurser
 • Workshops
 • Foredrag
 • Online undervisning
 • 1:1 forløb

 

Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til. 

Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er eksperter i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

Få kameratræning på vores retorikkursus

Få kameratræning
og personlig feedback

Arbejd med egne cases retorikkursus

Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

Få Retorikhåndbogen i præsentationsteknik på vores retorikkursus

Få vores 50 siders Retorikhåndbog med i kurset

kursusbevis retorikkursus

Modtag et kursusbevis med dine nye kompetencer

Det siger vores kunder og kursister om kurset i præsentationsteknik

Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog
Hvad enten du er ny eller øvet får du på retorikkurset ny viden og nye værktøjer til at styrke din præsentationsteknik, dine budskaber og din gennemslagskraft. Kurserne og træningen i retorik og præsentationsteknik er typisk populære blandt medarbejdere og ledere fra private virksomheder, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.
 • Udvalgte retoriske værktøjer, velafprøvede metoder og praktiske øvelser
 • De fem retoriske faser – fra forberedelse og forfinelse over til fremførelsen
 • Opbygning af og samspillet med præsentationsredskaber som PowerPoint
 • Dine afsender- og modtagerforhold – kommunikationssituationen
 • At komme godt fra start med power poses og opvarmningsøvelser
 • Appelformer (etos, patos og logos), argumentation, kropssprog og stemmebrug
 • At tackle nervøsitet med forberedelse, øvelser og åndedræt
 • Din kommunikationsprofil, din performance og gennemslagskraft

Vi målretter altid kurserne og træningen til virksomhedens og kursisternes niveau, ønsker og mål, så I får det bedste forløb og største udbytte sammen med os. Med vores retorikkurser i præsentationsteknik sikrer I, at jeres mundtlige kommunikation fremover bliver forberedt mere målrettet og effektivt og ikke mindst fremført fængende og overbevisende, så modtagerne i højere grad kan høre, huske og handle på jeres budskaber.

Kom på kursus lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Underviserne

På vores retorikkurser og kommunikationskurser møder du universitetsuddannede og erfarne retorikere. Og de medbringer altid deres retoriske værktøjskasse, så alle får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke deres kommunikation.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik