Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

Kom med på kurset i præsentationsteknik eller få det skræddersyet til virksomheden

 • Få styr på nerverne
 • Styrk din gennemslagskraft
 • Ryk dine modtagere

Få styr på dine præsentationer og din performance på kurset i præsentationsteknik

Vil du blive bedre til at forberede og forme dine præsentationer effektivt og målrettet? Vil du lære at tackle nerver og nervøsitet før og under din præsentation? Vil du have styrket dit kropssprog, din fremtoning og din gennemslagskraft? Så kom med på dette retorikkursus i præsentationsteknik, og få ny viden og værktøjer til at lave præsentationer, der rammer og rykker dine modtagere.

På vores kursus i præsentationsteknik går vi praktisk til værks med masser af øvelser og nye teknikker til at formidle dine budskaber, tackle eventuelle nerver og til at styrke din gennemslagskraft. Vi bruger kameratræning og du får direkte feedback fra underviseren, så du hurtigt oplever at få styrket dine præsentationer og din performance.

Sammen med Retorikfirmaet får du udviklet en bredere og stærkere kommunikationsprofil, så du fremover kan performe mere professionelt, selvsikkert og overbevisende. Kort sagt vil du brænde bedre igennem, næste gang du tager ordet i en forsamling, har en større præsentation eller skal holde et oplæg til et møde.

Dit udbytte - efter retorikkurset kan du:

Og så lover vi, at vores retorikkurser i præsentationsteknik bliver holdt i en god stemning, så når du og dine medkursister er på, bliver der både fokuseret på det, der går rigtigt godt, og det der kan gøres endnu bedre.

Lær at tackle nerver, uvaner og fastlåsthed – få overskud og gennemslagskraft

Rigtig mange kan føle nervøsitet eller bremses af at være for fastlåste, når de skal performe foran andre. På retorikkurset får du teknikker til at tackle dine nerver, tanker og uvaner. Underviserne vil løbende på kurset arbejde med at mindske nervøsitet og styrke overskud og gennemslagskraft – blandt andet med opvarmningsøvelser, grounding, power poses, åndedrætsøvelser, retoriske tricks og personlig sparring. Du er i gode, trygge og udviklende rammer hos os og vores rutinerede undervisere.

Udvikl dig med egne cases, kameratræning og feedback fra vores retorikere

På vores retorikkurser i præsentationsteknik arbejder du med din egen case/præsentation, så du får den nye viden og værktøjerne indarbejdet med det samme i din kommunikation og arbejdsdag. Og så sikrer vi ellers din udvikling med masser af praktiske øvelser, kameratræning og individuel feedback. For det er sådan, man lærer det her bedst – ved at arbejde med noget konkret, øve sig og få målrettet sparring.

Målgruppen på vores retorikkursus i præsentationsteknik

Hvad enten du er ny eller øvet får du på retorikkurset ny viden og nye værktøjer til at styrke din præsentationsteknik, dine budskaber og din gennemslagskraft. Kurset i præsentationsteknik er typisk populære blandt medarbejdere og ledere fra større og mindre private virksomheder, NGO’er, kommuner, styrelser og ministerier.

Med retorikkurser i præsentationsteknik og kropssprog sikrer I, at jeres medarbejderes mundtlige kommunikation bliver forberedt mere effektivt og fremført mere overbevisende. Mindre spildtid før, under og efter jeres præsentationer bliver jeres nye hverdag, og samtidig sikrer I jer, at jeres modtagere i langt højere grad vil høre, huske og handle på jeres præsentationer og budskaber. Vi målretter altid kurserne og træningen til virksomhedens og kursisternes ønsker og mål, så den bedste udvikling og det største udbytte opnås.

 • Udvalgte retoriske værktøjer, velafprøvede metoder og praktiske øvelser
 • De fem retoriske faser – fra forberedelse og forfinelse over til fremførelsen
 • Opbygning af og samspillet med præsentationsredskaber som PowerPoint
 • Målretning og modtagerforhold – kommunikationssituationen
 • At komme godt fra start med power poses og opvarmningsøvelser
 • Appelformer (etos, patos og logos) og argumentationsteknik
 • Troværdighedsopbygning og gennemslagskraft
 • Historiefortælling, fængende formidling og retoriske virkemidler
 • Kropssprog, gestik, stemmebrug og fremtoning
 • Spørgsmål og indvendinger fra modtagerne – kunne tackle dem
 • Nervøsitet – få styr på nerverne med en sikker indledning, øvelser og vejrtrækning
 • Din kommunikationsprofil, din performance og gennemslagskraft

Siden 2014 har vi hjulpet ledere og medarbejdere med at få deres egne og virksomhedens budskaber formidlet klart, fængende og overbevisende til deres modtagere.

Med antikkens retorik kombineret med moderne kommunikationsteori går vi praktisk til værks med træning, øvelser og effektive værktøjer. Det videnskabelige afsæt og den praktiske tilgang sikrer dig en solid udvikling og et stort udbytte her og nu.

Kort sagt styrker du din kommunikation og din gennemslagskraft sammen med vores universitetsuddannede og erfarne retorikere, så du fremover kan ramme rigtigt med dine budskaber og rykke dine modtagere i den ønskede retning – både mundtligt, skriftligt og strategisk.

Månedens kursus-citat

“Det har virkelig været et brugbart kursusforløb. Der var mulighed for at arbejde med konkrete præsentationer og få testet sine ideer af. Jeg vil klart anbefale kurset til andre.”

Pernille Mølgaard
HR-partner, Topsil GlobalWafers A/S

5/5

Book en kursusplads i København (2 dage)

3 kursusfordele for dig:
 • Små hold - maks. 6 deltagere
 • God tid til øvelser, træning og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, kameratræning, undervisningsmateriale, vores 50-siders retorikhåndbog, dit kursusbevis, fuld forplejning og feedback fra underviseren efter kurset.
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Efter tilmelding fremsendes en faktura.
   Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.
  Max 6
  deltagere

  Aktuelle kursusdatoer

  Har du spørgsmål, ring til +45 60 14 14 12

  Kursusvarighed – 2 dage
  2 dage fra 9:00-15:30 (morgenmad fra 8:45)

  Kom på kursus i Klub ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostmenu, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Har du særlige ønsker til forplejningen, så sig endelig til.

  Kontakt os for at høre mere eller book din plads nu.

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden

  • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
  • Få en praktisk tilgang og effektive værktøjer
  • Mød erfarne og universitetsuddannede undervisere
  Leveres
  i hele DK
  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Få et uforpligtende tilbud eller stil spørgsmål til Henrik

  Ring eller skriv til kontaktchef og rådgiver Henrik - få svar indenfor 24 timer.

  Få kurset tilpasset til en gruppe, en afdeling eller hele virksomheden – Vi skræddersyer kurser til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed:

  • Kurser
  • Workshops
  • Foredrag
  • Online undervisning
  • 1:1 træning

  Vi leverer kurset i hele landet eller tilbyder større og mindre lokaler hos os i København.


  Undervisningssprog
  Vi underviser både på dansk og engelsk.

  Priser og kundefordele
  Priserne varierer efter antal deltagere, undervisere, varighed, tilvalgsydelser, indhold etc.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk.


  Kontakt os og få et tilbud skræddersyet til jer.

  Med vores kurser er du sikret:

  – Universitetsuddannede og erfarne undervisere
  – Videnskabeligt afsæt
  – Praktisk tilgang
  – Effektive værktøjer
  – Øvelser, træning og feedback
  – Udbytte her og nu

  Det siger andre kursister om kurset i præsentationsteknik:

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog - kursustilfredshed

  Få erfarne og univeristetsuddannede undervisere

  På vores retorikkurser og kommunikationskurser møder du vores universitetsuddannede og erfarne retorikere. Og de medbringer altid deres retoriske værktøjskasse, så alle får en helstøbt indsats, et solidt udbytte og de rette redskaber til at styrke deres kommunikation.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Vidste du at?

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Har du prøvet...

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Det skal du IKKE gøre til din næste præsentation!

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  This is the heading

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

  Dine fordele ved vores åbne kurser

  Vores små hold med maks. 6 deltagere sikrer, at der er fokus på dig og at rykke din performance og gennemslagskraft. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og aktuelle cases.

  Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

  Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

  Online formidling virtuel mødeledelse

  God tid til øvelser, træning og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

  kursusbevis retorikkursus

  Modtag dit kursusbevis med dine nye kompetencer

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog - fuld forplejning

  Fuld forplejning og god stemning

  Få Retorikhåndbogen i præsentationsteknik på vores retorikkursus

  Få 50-siders e-bog om præsentationsteknik 

  Book plads herunder
  - få mail med bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få din håndbog med første nyhedsbrev

  –  50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Tips & tricks
  –  Rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.