Book et skrivekursus og

styrk dine skriftlige budskaber

Book skrivekurset til dig selv eller til virksomheden

 • Skriv kort, klart og præcist
 • Skriv målrettet og effektivt
 • Skriv fængende og overbevisende
Skrivekursus og skriftlig formidling

Lær at skrive tekster,

der rammer og rykker dine modtagere

Vil du skrive mere klart og præcist? Vil du skrive mere målrettet og effektivt? Vil du skrive mere fængende og overbevisende? Så kom med på dette skrivekursus og få ny viden og værktøjer til at skrive, så du rammer og rykker dine modtagere.

Hvad enten du skriver nyheder, indhold til hjemmesider, salgstekster, informationsbreve, rapporter eller notater, får du med dette skrivekursus styrket både din skriveproces, din skriveteknik og dine teksters gennemslagskraft.

På skrivekurset går vi praktisk til værks med skriveøvelser, do’s and don’ts og en god dialog. Du arbejder med dine egne tekster undervejs og får løbende feedback fra underviseren. Sådan sikrer vi, at du hurtigt får værktøjerne ind under huden og får optimeret dine tekster her og nu.

Efter du har deltaget på skrivekurset kan du forme og formidle dine tekster og skriftlige budskaber, så de bliver læst, husket og handlet på.

Dit udbytte – efter skrivekurset kan du:

Arbejd med din egen tekst og ryk dig med praktisk træning og personlig feedback på skrivekurset

På vores skrivekursus går vi praktisk til værks og arbejder med konkrete cases og tekster fra din arbejdsdag, praktisk træning og personlig feedback. På den måde får du indarbejdet de nye værktøjer og teknikker med det samme, og samtidig kan du se helt klart, hvad der virker godt, og hvad der kan skubbes, nuanceres og forbedres. Den praktiske træning sikrer dig, at du rykker dig fra start til slut på skrivekurset og bagefter kan bringe din nye viden i spil med det samme i din arbejdsdag.

Maks. 6 deltagere
– god tid til alle

Kom på kursus
i København
2 dage

Tre fordele for dig ved vores kursus:

 • Små hold, maks. 6 deltagere – god tid til alle
 • Praktisk tilgang – effektive værktøjer, øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere

Kursus i hjertet af København:

Kom på kursus lige ved Nørreport
Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

Lækkerier fra caféen
Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

Pris pr. deltager: 8.950 kr. ekskl. moms

Med i prisen får du: 1 af de blot 6 kursuspladser, fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

Efter tilmelding fremsendes en faktura.
Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

7. og 8. nov. – ledige pladser

13. og 14. dec. – ledige pladser

23. og 24. jan. – ledige pladser

21. og 22. feb. – ledige pladser

Få kurser i hele DK

Få vores retorikkurser leveret til hele Danmark

Få kurset skræddersyet til virksomheden

I hele DK

Vi tilpasser kurset til jeres behov og leverer det til virksomheden. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud på:

 • Kurser
 • Workshops
 • Foredrag
 • Online undervisning


Ønsker I undervisning på engelsk eller en retoriker til udlandet, så sig til.

Efter vores kommunikationskurser i skriveteknik kommer virksomhedens vigtige beslutninger, nyheder og resultater mere effektivt, mere klart og mere overbevisende ud til modtagerne
– både internt og eksternt. Skriveprocesserne bliver optimeret og den skriftlige troværdighed øges, så virksomhedens budskaber får en større gennemslagskraft.

Med Retorikfirmaet får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er eksperter i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

Mød universitetsuddannede og erfarne undervisere

Arbejd med egne cases retorikkursus

Udvikl dig med egne cases fra din arbejdsdag

God tid til
øvelser og feedback

kursusbevis retorikkursus

Modtag et kursusbevis med dine nye kompetencer

retorikkursus

Få fuld forplejning
på kurset

Det siger vores kunder

og kursister om skrivekurset

Skrivekursus og skriftlig formidling

Mød underviserne

Med Retorikfirmaet får du universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der kombinerer antikkens retorik med moderne kommunikationsteori. Underviserne på skrivekurset går praktisk til værks og medbringer altid en værktøjskasse fyldt med god stemning, redskaber og øvelser, så du får det bedste udbytte med dig videre.

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til deltagernes niveau, ønsker og behov. Så hvad enten du er ny i disciplinen eller øvet, kan du bruge kurset til at styrke og forbedre din skriveteknik, din skriveproces og dine tekster.

Skrivekurserne er typisk besøgt eller booket af medarbejdere fra mindre og større private virksomheder, NGO’er, nævn, kommuner, styrelser og ministerier.

 • Effektiv forberedelse og optimering af skriveprocessens faser
 • En række skrivetips og teknikker, der optimerer dine tekster
 • Retoriske redskaber og effektive skriveværktøjer
 • Forskellige skrivegenrer – fra fagtekster til nyhedsstof
 • Dine egne konkrete tekster, du kan udvikle og optimere gennem kurset

Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik