Skrivekursus og skriftlig gennemslagskraft

 • Skriv kort, klart og præcist
 • Skriv målrettet og effektivt
 • Skriv fængende og overbevisende

Lær at skrive tekster, der rammer og rykker dine modtagere

Vil du skrive mere klart og præcist? Vil du skrive mere målrettet og effektivt? Vil du skrive mere fængende og overbevisende? Så kom med på vores skrivekursus og få ny viden og værktøjer til at forme tekster, der rammer og rykker dine modtagere.

Hvad enten du skriver nyheder, indhold til hjemmesider, salgstekster, informationsbreve, rapporter eller notater, får du med dette skrivekursus styrket både din skriveproces, din skriveteknik og din skriftlige gennemslagskraft.

På skrivekurset går vi praktisk til værks med masser af øvelser, dialog og feedback fra vores erfarne undervisere, så du får dine nye skrivekompetencer ind under huden med det samme.

Efter vores skrivekursus kan du forme og formidle dine tekster og skriftlige budskaber, så de bliver læst, husket og handlet på.

Dit udbytte – efter skrivekurset kan du:

Arbejd med dine egne tekster og ryk dig her og nu på dette skrivekursus

På vores skrivekurser går vi altid praktisk til værks, og du arbejder med konkrete tekster fra din arbejdsdag. På den måde får du indarbejdet de nye værktøjer og teknikker med det samme, og kan se, hvad der fungerer godt, og hvad der kan forbedres, rykkes eller pilles ud. Den praktiske tilgang med løbende feedback fra underviseren sikrer dig, at du rykker dig fra start til slut på skrivekurset og bagefter kan bringe din nye viden i spil med det samme på din arbejdsplads.

Målgruppen på vores
skrivekursus og skriftlig formidling

Vi tilpasser altid vores retorik- og kommunikationskurser til deltagernes niveau, ønsker og behov. Så hvad enten du er ny i disciplinen eller øvet, kan du bruge kurset til at styrke og forbedre din skriveteknik, din skriveproces og dine tekster.

Skrivekurserne er typisk besøgt eller booket af medarbejdere fra mindre og større private virksomheder, NGO’er, nævn, kommuner, styrelser og ministerier.

Book din kursusplads
i København (2 dage)


 • Små hold, max 6 deltagere
 • God tid til øvelser og feedback
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • 8950 kr ekskl. moms pr. kursusplads
  • Varighed: 2 kursusdage fra kl. 9:00-15:30
  • Location: Linnésgade 25, 1361 København K
  • Med i prisen får du: fuld forplejning, undervisningsmateriale, dit kursusbevis og feedback fra underviseren efter kurset.

  • Se aktuelle kursusdatoer:
  • 9. og 10. april – ledige pladser
   14. og 15. maj - ledige pladser
   26. og 27. juni – ledige pladser
   3. og 4. september - ledige pladser
  Max 6
  deltagere

  Få kurset skræddersyet
  til virksomheden


 • Tilpas fokus, indhold og varighed til jer
 • Få en praktisk tilgang og effektive vræktøjer
 • Erfarne og universitetsuddannede undervisere
 • Få et uforpligtende tilbud
  • Få kurset skræddersyet til jeres behov, deltagerne og virksomheden. Book forløb af længere og kortere varighed og få dem leveret til jer:
  • Kurser
   Workshops
   Foredrag
   Online undervisning
   1:1 træning
  • Vi kan også tilbyde større og mindre lokaler hos os i København. Og ønsker I undervisning på engelsk. så sig endelig til.
  Leveres
  i hele DK

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Kurser og træning lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Efter tilmelding fremsendes en faktura.
  Fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart.

  Efter vores kommunikationskurser i skriveteknik kommer virksomhedens vigtige beslutninger, nyheder og resultater mere effektivt, mere klart og mere overbevisende ud til modtagerne – både internt og eksternt. Skriveprocesserne bliver optimeret og den skriftlige troværdighed øges, så virksomhedens budskaber får en større gennemslagskraft.

  Kort om Retorikfirmaet
  Med os får I erfarne og universitetsuddannede undervisere, der er specialister i at styrke ledere og medarbejderes kommunikation og gennemslagskraft – både mundtligt, skriftligt og strategisk. Vi laver faktisk ikke andet, så sig til, hvis vi skal hjælpe jer med at blive set, hørt og husket.

  Du kan høre mere på +45 60 14 14 12

  Retorikkursus i præsentationsteknik og kropssprog

  Hør mere hos Henrik

  Har du spørgsmål, eller vil du tale mere om dine muligheder, så ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik.

  Det siger vores kunder og kursister om skrivekurset

  Skrivekursus og skriftlig formidling - kursustilfredshed

  Hver dag hjælper vi medarbejdere og ledere med at styrke deres kommunikation og gennemslagskraft, så deres ideer, resultater og budskaber bliver set, hørt og husket. Med kurser, træning og effektive værktøjer rykker vi dig, en gruppe eller hele virksomheden, så I kan blive endnu bedre til at forme jeres fortælling og formidle jeres budskaber til omverdenen. Ryk dig – sammen med os.

  • Effektiv forberedelse og optimering af skriveprocessens faser
  • En række skrivetips og teknikker, der optimerer dine tekster
  • Retoriske redskaber og effektive skriveværktøjer
  • Forskellige skrivegenrer – fra fagtekster til nyhedsstof
  • Dine egne konkrete tekster, du kan udvikle og optimere gennem kurset

  Kom på kursus lige ved Nørreport
  Retorikfirmaet har kontorer og undervisningslokaler i hjertet af København på KLUB i Linnésgade 25. Her byder vi dig velkommen i bygninger med højt til loftet, eget spisested, hyggelig gårdhave og imødekommende atmosfære.

  Lækkerier fra caféen
  Bygningens eget spisested står for forplejningen med let morgenmad, frisk frugt, frokostanretning, lidt sødt samt varme og kolde drikke.

  Få kurset bragt til jer i hele DK
  Vores retorikere tager rundt i hele landet med deres viden og retoriske værktøjskasse, så sig endelig til, når I har brug for retorisk assistance, så skræddersyer vi vores kurser og træningsforløb til jer.

  Fordele ved vores kurser:

  Universitetsuddannede undervisere retorikkursus

  Universitetsuddannede og erfarne undervisere

  God tid til
  øvelser og feedback

  Arbejd med egne cases retorikkursus

  Praktisk tilgang med egne cases fra din arbejdsdag

  retorikkursus

  Fuld forplejning
  på kurset

  kursusbevis retorikkursus

  Kursusbevis med dine nye kompetencer

  Erfarne undervisere med en fyldt værktøjskasse

  Med Retorikfirmaet får du universitetsuddannede retorikere og erfarne undervisere, der kombinerer antikkens retorik med moderne kommunikationsteori. Underviserne på skrivekurset går praktisk til værks og medbringer altid en værktøjskasse fyldt med god stemning, redskaber og øvelser, så du får det bedste udbytte med dig videre.

  Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Sanne - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Sanne har undervist og udviklet ledere og medarbejdere hos os siden 2016. Med et stort smil på læben og jordnær imødekommenhed underviser og rådgiver Sanne sine kursister med stort engagement. Sanne sætter en ære i at skabe en tryg relation, så alle føler sig godt tilpas og aktivt kommer til orde og udvikler sig her og nu. På Sannes kurser får du altid masser af øvelser, værtøjer og feedback, så du fremover kan kommunikere klart, fængende og overbevisende.

  Bonusinfo: Sannes stemme har du måske hørt i radioen, og så kan Sanne indsamle vagtelæg i sin baghave. Der skal mange til en omelet.

  Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Nikolaj - retoriker, underviser og partner
  Cand.mag. i retorik

  Nikolaj er firmaets retoriske chef og er en yderst erfaren underviser og rådgiver. Nikolaj får ofte ros for både at være en behagelig og rolig underviser, der med sikker hånd guider kunder og kursister imod deres næste udviklingstrin. Med lune, stor erfaring og en bred faglighed, rykker Nikolaj dig sikkert i mål - og gerne lidt længere end det.

  Bonusinfo: Nikolaj er både lektor og censorformand på Københavns Universitet, og så er er han en slags omvandrende leksikon - så spørg endelig løs.

  Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

  Louise - retoriker og underviser
  Cand.mag. i retorik

  Louise har gennem de seneste år styrket kursisters kommunikation og gennemslagskraft. Storsmilende og med fagligt format formidler Louise glædeligt retorikkens værktøjer og virkemidler. Louise elsker at se folk udvikle sig, så hun går gerne tæt på alle og den enkelte, for at få det mest optimale ud af den tid, du har sammen med hende.

  Bonusinfo: Louise kan kalde sig medforfatter på en bog om retorik, og når Louise en sjælden gang imellem ikke taler om retorik, tæller hun gerne masker i strikketøjet i sit skovhus i Sorø.

  Spørgsmål - ring eller skriv til vores kontaktchef Henrik

  Book plads herunder
  - få din bekræftelse indenfor 24 timer.

  Efter din tilmelding fremsender vi en faktura. Der er fri ombookning op til 3 uger inden kursusstart. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  Få et uforpligtende tilbud
  - eller hør mere

  Skriv til os via formularen – du hører fra os inden for 24 timer. Ved spørgsmål ring på +45 60 14 14 12.

  kurser & træning, Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet
  Kontakt Henrik og få svar inden 24 timer

  Partner, kontaktchef og rådgiver.

  Få vores nyhedsbrev

  –  Få vores 50 siders e-bog i præsentationsteknik
  –  Få tips & tricks
  –  Få rabatter og tilbud

  OBS! Tjek din spam, hvis du ikke modtager en e-mail fra os.

  Tak for din besked!
  Du hører fra os snarest.

  Tak for din tilmelding

  – du har nu sikret dig 1 af de 6 kursuspladser.

  Du modtager din bekræftelse på e-mail indenfor 24 timer. 

  Vi glæder os til at se dig på kurset.

  Tak for din henvendelse

  Vi glæder os til at vende
  tilbage til dig snarest muligt.

  Har du yderligere tilføjelser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@retorikfirmaet.dk eller ringe til +45 60 14 14 12.