Book retorisk træning af stemme, kropssprog og fremførelse

Ønsker du at brænde bedre igennen, når du holder oplæg, præsentationer og foredrag? Vil du gerne have mere gennemslagskraft, når du står i mødelokalet eller i den store sal og skal have dine budskaber, din viden og dine ideer ud til modtagerne? Så kan et forløb i stemmetræning og træning af din fremførelse sikre dig, at du får mere gennemsalgskraft i din mundtlige kommunikation.

En god fremførelse kræver en god stemme og det rette kropssprog

Først og fremmest handler en god fremførelse om at være til stede, når man taler til andre. Har du øjenkontakt? Smiler du? Hvordan virker din stemmeføring? Står du alt for stille eller vandrer du rastløst frem og tilbage?

Kropssproget og stemmeføringen kan virke både for hektisk og for monotont på modtagerne, så derfor er kunsten at træne dig i at bruge både krop og stemme som redskaber til at fænge dine modtagere og aflevere dine budskaber overbevisende.

 Book lige nu en aftale med os og få en retorisk handlingsplan
– helt uforpligtende

Brænd bedre igennem overfor medarbejdere, kunder og interessenter

Med retorisk træning af kropssprog samt stemmeføring sikrer du dig at få overensstemmelse og harmoni mellem dit udtryk, din personlige stil og dine budskaber. Kort sagt får du et mere sikkert og inspirerende udtryk, når du skal gøre et godt indtryk og sætte dine aftryk blandt medarbejdere, ledere, kunder og interessenter.

Kom i gang med din kropssprogs- og stemmetræning

Kom hurtigt i gang med din træning og få hurtige resultater, så du er helt klar til dine næste kommunikationsopgaver. Du udvikler dig allerede fra føste træning.

Det får du ud af retorisk stemmetræning:

  • Mere pondus og større gennemslagskraft
  • Mere overskud og engagement i din kommunikation
  • Stemme og kropssprog der passer til kommunikationssituationen
  • Dine budskaber bliver hørt, husket og handlet på
  • En styrket personlig kommunikationsprofil

Det får virksomheden ud af den retoriske træning

Hver dag går masser af pointer og vigtige informationer tabt, når de ikke overleveres overbevisende og med engagement. Med kropssprogstræning og stemmetræning, styrker du din stemmeføring og din fremførelse, så virksomheden kan brænde igennem med dens vigtige budskaber og viden overfor medarbejdere, kunder og interessenter. 

Din retoriske konsulent

Alle vores undervisere i retorisk stemmetræning og kropssprogstræning er universitetsuddannede og er erfarne specialister i stemmetræning, kropssprog, mundtlig retorik og fremførelse.

Få nye redskaber og øvelser fra første træning

Med træningen vil du fra første session få nye redskaber og øvelser til at udvikle din stemme og din fremførelse. Vi arbejder med krops- og stemmeøvelser tilpasset til dig, dine kommunikationsopgaver og din personlighed, og vi bruger videooptagelser, så du selv kan følge med i fremskridtene og dine nye færdigheder. 

Prisen for et tilpasset forløb til en eller flere

Vi træner både individuelt og i grupper.

Prisen variere efter længde, set-up, antal deltagere osv., men typsik varer forløbene fra 4-10 timer. Eventuelt med træning af andre dimensioner af din kommunikation.

Ring eller skriv til os og hør mere om, hvordan et træningsforløb kunne bygges op målrettet til dig.

Få lige nu lavet en analyse af din kommunikationsprofil og lagt en handlingsplan - helt uforpligtende

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search