Book retorisk træning af stemme, kropssprog og fremførelse

Styrk dine budskaber og din retoriske performance med stemmetræning og træning af dit kropssprog.

Ønsker du at brænde bedre igennem, når du holder oplæg, præsentationer og foredrag? Vil du gerne have mere gennemslagskraft, når du står i mødelokalet eller i den store sal og skal have dine budskaber og pointer ud til modtagerne? Vil du gerne lære at bruge din stemme og krop som effektive retoriske værktøjer? Så kan et forløb i stemmetræning og kropssprogstræning sikre dig, at du får mere gennemslagskraft og sikkerhed i din mundtlige kommunikation.

Brænd bedre igennem

Med retorisk træning af kropssproget samt stemmetræning sikrer du dig at få overensstemmelse og harmoni mellem dit udtryk, din personlige stil og dine budskaber. Kort sagt får du et mere sikkert og inspirerende udtryk, når du skal performe mundtligt og sætte dine aftryk hos ledere, medarbejdere kunder og interessenter.

Kom i gang med din kropssprogs- og stemmetræning

Kom hurtigt i gang med din træning og få hurtige resultater, så du er helt klar til dine næste kommunikationsopgaver. Du udvikler dig allerede fra første træning.

Det får du ud af retorisk stemmetræning:

  • Mere pondus og større gennemslagskraft
  • Mere overskud, engagement og sikkerhed i din kommunikation
  • Stemme og kropssprog du kan tilpasse til kommunikationssituationen
  • Dine budskaber bliver hørt, husket og handlet på
  • En styrket personlig kommunikationsprofil

En god fremførelse kræver en god stemme og det rette kropssprog

Først og fremmest handler en god fremførelse om at være til stede, når man taler til andre. Har du øjenkontakt? Smiler du? Hvordan virker din stemmeføring? Står du alt for stille eller vandrer du rastløst frem og tilbage?

Kropssproget og stemmeføringen kan virke både for hektisk og for monotont på modtagerne, så derfor er kunsten at træne dig i at bruge både krop og stemme som redskaber til at fænge dine modtagere og aflevere dine budskaber overbevisende.


Det får virksomheden ud af kropssprogs- og stemmetræning

Hver dag går masser af pointer og vigtige informationer tabt, når de ikke overleveres overbevisende og med engagement. Med kropssprogstræning og stemmetræning, styrker du din stemmeføring og din fysiske fremførelse, så du kan brænde bedre igennem med virksomhedens vigtige budskaber og viden.

Din retoriske konsulent

Vores undervisere i retorisk stemmetræning og kropssprogstræning er universitetsuddannede og erfarne specialister i stemmetræning, kropssprog, mundtlig retorik, gennemslagskraft og fremførelse.

Få nye redskaber og øvelser fra første træning

Med træningen vil du fra første session få nye redskaber og øvelser til at udvikle din stemme og din fremførelse. Vi arbejder med krops- og stemmeøvelser tilpasset til dig, dine kommunikationsopgaver og din personlighed, og vi bruger videooptagelser, så du selv kan følge med i fremskridtene og dine nye færdigheder.

Prisen for et tilpasset forløb til en eller flere

Vi træner både individuelt og i grupper.

Prisen varierer efter længde, set-up, antal deltagere osv., men typisk varer forløbene fra 6-12 timer. Eventuelt med træning af andre dimensioner af din kommunikation.

Ring eller skriv til os og hør mere om, hvordan et træningsforløb kunne bygges op målrettet til dig.

Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search