1:1 Stemmetræning og kropssprog

Styrk din stemme, dit kropssprog og din performance

Få en tilpasset træningspakke - kommunikationstræning og ledertræning

Få en tilpasset træningspakke

Start når det passer dig - kommunikationstræning og ledertræning

Start når det passer dig

Få en retorisk analyse - kommunikationstræning og ledertræning

Få en retorisk analyse

Fokus på dine mål - kommunikationstræning og ledertræning

Fokus på dine mål

Få din helt egen retoriker og sparringspartner - kommunikationstræning og ledertræning

Få din helt egen retoriker og sparringspartner

Book 1:1 træning eller træning til teamet

Vil du blive bedre til at brænde igennem, når du holder oplæg, præsentationer og foredrag? Vil du gerne have mere gennemslagskraft,
når du står i mødelokalet eller foran et større publikum? Vil du gerne lære at bruge din stemme og krop mere aktivt og effektivt?
Så book et forløb med stemmetræning og træning af dit kropssprog, og få større gennemslagskraft og mere sikkerhed i din mundtlige formidling.

Med stemmetræning og træning af dit kropssprog får du:

  • Styrket din stemme og dit kropssprog
  • Mere pondus og større gennemslagskraft
  • Større overskud, engagement og sikkerhed i din kommunikation
  • Budskaber, der bliver hørt, husket og handlet på
  • En styrket personlig kommunikationsprofil

Efter træningen vil du have en styrket fremtoning og performance, så du fremover kan brænde bedre igennem til samtaler, møder og præsentationer.

Henrik Høen-Beck - Retorikfirmaet, kommunikationskurser
Henrik Høen-Beck

Partner, kontaktchef og rådgiver

Kontakt os for at høre mere om vores træningsforløb og dine muligheder

Din retoriske konsulent

Vores undervisere i retorisk stemmetræning og kropssprogstræning er universitetsuddannede og erfarne specialister i stemmetræning, kropssprog, mundtlig retorik, gennemslagskraft og fremførelse.

Nikolaj Ottosen Støtt - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Nikolaj, cand.mag. i retorik
Retoriker, underviser og partner

Sanne Rossen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Sanne, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Louise Fischer-Nielsen - Retorikfirmaet, retorikkurser og kommunikationskurser

Louise, cand.mag. i retorik
Retoriker og underviser

Med træningen vil du fra første session få nye redskaber og øvelser til at udvikle din stemme og din fremførelse. Vi arbejder med krops- og stemmeøvelser tilpasset til dig, dine kommunikationsopgaver og din personlighed, og vi bruger videooptagelser, så du selv kan følge med i fremskridtene og dine nye færdigheder.

Vi træner både individuelt og i grupper. Prisen varierer efter længde, set-up, antal deltagere osv., men typisk varer forløbene fra 6-12 timer. Eventuelt med træning af andre dimensioner af din kommunikation. Ring eller skriv til os, og hør mere om, hvordan du kan få et forløb målrettet til dig.

Med retorisk træning af kropssproget samt stemmetræning sikrer du dig at få overensstemmelse og harmoni mellem dit udtryk, din personlige stil og dine budskaber. Kort sagt får du et mere sikkert og inspirerende udtryk, når du skal performe mundtligt og sætte dine aftryk hos ledere, medarbejdere kunder og interessenter.

Først og fremmest handler en god fremførelse om at være til stede, når man taler til andre. Har du øjenkontakt? Smiler du? Hvordan virker din stemmeføring? Står du alt for stille eller vandrer du rastløst frem og tilbage?

Kropssproget og stemmeføringen kan virke både for hektisk og for monotont på modtagerne, så derfor er kunsten at træne dig i at bruge både krop og stemme som redskaber til at fænge dine modtagere og aflevere dine budskaber overbevisende.

Hver dag går masser af pointer og vigtige informationer tabt, når de ikke overleveres overbevisende og med engagement. Med kropssprogstræning og stemmetræning, styrker du din stemmeføring og din fysiske fremførelse, så du kan brænde bedre igennem med virksomhedens vigtige budskaber og viden.

Kom hurtigt i gang med din træning og få hurtige resultater, så du er helt klar til dine næste kommunikationsopgaver. Du udvikler dig allerede fra første træning.