Skal I have opdateret eller skrevet nyt indhold til hjemmesiden? Skal I skrive fængende nyheder og salgstekster? Eller skal I skrive rapporter, der rammer modtagerne? Så er vi eksperter i at skabe fængende tekster og udtryk, der informerer, overbeviser og sætter aftryk.

Vi fornyer og forbedrer jeres webkommunikation og tekstmateriale både sprogligt, grammatisk og taktisk, så I både signalerer professionalitet og skaber engagement hos modtagerne. Kort sagt får I efter retorisk tekstrådgivning jeres historier, budskaber og produkter mere målrettet og klart ud til omverdenen.

Kontakt os for en indledende samtale om jeres tekster og skriftlige formidling.

Få retorisk kommunikationsrådgivning

Skriv eller ring til os for at få et forløb tilpasset til jer.

 

 

Vi hjælper jer med at skabe:

Fængende hjemmesider, nyheder, tekster og foldere – Vidste du, at kampagner, nyhedsbreve, hjemmesider og tekster med stavefejl, dårligt sprog og grammatiske fejl gør afsenderen utroværdig og sænker besøgs- og salgstal? Lad os gennemgå jeres hjemmeside, jeres tekst- og salgsmateriale og jeres kundemails og optimere opsætningen, sproget og grammatikken, så modtagerne tager jer seriøst, læser videre og bliver fanget af jeres kommunikation.

Fokuserede rapporter – Lav den ordentlige start eller afslutning på jeres arbejde med rådgivning af god og informativ rapportskrivning. Bliv rådgivet i god rapportskrivning, eller send rapporten forbi os, så vi kan optimere den og styrke dens fokus, inden den skal offentliggøres.


Bliv selv bedre til at skrive tekster

Tag med på et af vores kurser i skriftlig formidling – se mere om vores skrivekursus.

Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search