• Jeg har nydt godt af og været meget glad for at være på kursus hos Retorikfirmaet. Jeg har styrket min kommunikation gennem teori såvel som praksis. Fem stjerner herfra.

  Mick Ahlmann Plesner
  Mick Ahlmann Plesner Fuldmægtig i Undervisningsministeriet
 • Et super godt kursus med en meget kompetent og behagelig underviser. Jeg tager nogle konkrete værktøjer med hjem, og jeg har fået skubbet nogle grænser. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre.

  Kamilla Winding
  Kamilla Winding International Trial Manager, Novo Nordisk
 • Underviseren var meget kompetent, og der var en god vekslen mellem teori og øvelser på skrivekurset. De praktiske øvelser fungerede rigtigt godt, og man fik et stort udbytte, som hurtigt kunne anvendes i ens arbejde. Jeg vil gerne anbefale kurset til andre, der vil sætte fokus på deres tekster og skriveproces.

  Finn Jordal
  Finn Jordal Specialkonsulent i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
 • Kurset i præsentationsteknik var super inspirerende, intensivt og lærerigt. Jeg føler mig godt rustet til min næste præsentation.

  Gitte Wolff Sørensen
  Gitte Wolff Sørensen Marketing manager i Jabra
 • Kommunikationstræningen hos Retorikfirmaet har givet mig en række nye retoriske værktøjer, metoder og øjenåbnere, som jeg kan trække på i min ledelseskommunikation, til interviews og til mine oplæg og præsentationer.  Forløbet har været hands-on og hele tiden tilpasset mine aktuelle indsatser, så jeg til hver træningssession har fået konkrete retoriske redskaber og løst en forestående kommunikationssituation. Jeg kan varmt anbefale et indledende møde med Retorikfirmaet, hvor du får sat fokus på din kommunikation og de kommunikationsindsatser, de kan tilbyde dig retorisk sparring på.

  Nikolaj Wendelboe
  Nikolaj Wendelboe CEO i Arriva
 • Retorikfirmaet har fra begyndelse til slutning af opgaven med retorisk ledertræning og kommunikationstræning udvist stort engagement og indsigt. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Retorikfirmaet og deres dygtige konsulenter.

  Maja Birka Bartels
  Maja Birka Bartels Regional HR Manager i PVH/Calvin Klein
 • Tak for et rigtigt godt, fleksibelt og engageret samarbejde med underviseren om optimeringen af vores skriftlige kommunikation. Opgaven er blevet løst fagligt solidt og på en motiverende og konstruktiv måde, der har været med til at styrke over 350 medarbejderes skrivefærdigheder og skriftlige budskaber. Vi er fuldt ud tilfredse med processen og resultatet af samarbejdet med underviseren og Retorikfirmaet.

  Lisa Carstensen
  Lisa Carstensen Kommunikationskonsulent i Miljø- og Fødevareministeriet / NaturErhvervstyrelsen
 • Tak for to super gode, inspirerende og lærerige dage på kurset i præsentationsteknik. Det var rigtigt godt med videooptagelserne og en masse feedback fra underviseren. Jeg glæder mig faktisk helt til, at jeg skal præsentere noget igen.

  Wendy Holm
  Wendy Holm Dyrlæge i Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste
 • På dette skrivekursus var der en rigtig god vekslen mellem teori og øvelser, så de nye skriveredskaber og kommunikationsmodeller blev trænet ordentligt igennem. Og så var der masser af personlig feedback. Jeg kan varmt anbefale Retorikfirmaet og deres skrivekurser.

  Lisa Blinkenberg
  Lisa Blinkenberg Teamleder i Amnesty
 • Nærværende undervisning og en meget kompetent underviser, der kan sit stof og formidler det, så man får lyst til at lære mere. Undervisningen på Retorikfirmaets skrivekursus har givet mig en større troværdighed i mine tekster og en række nye skriveredskaber, jeg kunne bruge med det samme til at optimere min kommunikation og mine budskaber.

  Flemming Reitz Larsen
  Flemming Reitz Larsen Executive assistant / HR i Aurora Group
 • Vi havde stor gavn af oplægget om mundtlig retorik og PowerPoint, fordi I havde tilpasset indholdet og fokus til vores aktuelle kommunikation og arbejdsopgaver, så den nye viden på dagen blev konkret og brugbar med det samme. Og så var det rigtigt godt at blive præsenteret for konkrete kommunikationsværktøjer og modeller, så vi altid kan hive dem frem og bruge dem til at kvalificere vores præsentationer. Jeg kan varmt anbefale Retorikfirmaet.

  Nicoline Jonasen
  Nicoline Jonasen Konsulent i Akademikerne
 • Ledertræningsforløbet har været helt i top. Jeg har virkelig oplevet, at jeg har flyttet mig gang for gang. Jeg lavede opgaver mellem hver træning, så jeg kunne forberede mig på aktuelle cases, som vi så gennemgik og evaluerede sammen. Jeg har fået en større kommunikationsforståelse og en lang række værktøjer, som jeg bruger retorisk og kommunikativt i mine aktiviteter og ledelse.

  Jesper Steenberg
  Jesper Steenberg Regional Sales Director i Calvin Klein Nordic
 • En professionel fornøjelse at samarbejde med folkene fra Retorikfirmaet. Deres engagerede PR- og tekstarbejde omfavnede vores virksomheds ånd og ramte helt plet.

  Carlos Riis-Hansen
  Carlos Riis-Hansen Marketing manager
 • Som hyppig oplægsholder blev jeg bekræftet i, at jeg gjorde mange rigtige ting i mine præsentationer, men jeg fik også en række nye retoriske redskaber til at kommunikere mere målrettet og fængende. Og så hjalp den personlige sparring fra retorikeren mig til at gøre min fremførelse mere skarp, så jeg brænder endnu bedre igennem med mine budskaber.

  Mie Møller Nielsen
  Mie Møller Nielsen Projektleder i Forum for mænds sundhed
 • Mange tak for en god og udbytterig dag om præsentationsteknik. Vi blev guidet igennem stoffet på engageret og humoristisk vis med inddragelse af gode eksempler, fine powerpoint-slides og lærerige øvelser.

  Christina Guldfeldt Madsen
  Christina Guldfeldt Madsen Bestyrelsesmedlem i Ungdommens Røde Kors Odense
 • Mange tak for et rigtigt godt kursus der opfyldte alle forventningerne. Vi fik konkret læring og brugbare værktøjer til at tage med og bruge konstruktivt med det samme. Og kun ros til underviseren for både at være særdeles fagligt kompetent, have en god forståelse for vores cases og aktuelle kommunikationsindsatser samt skabe en god stemning. På kurset blev vi filmet flere gange efterfulgt af personlig feedback, så man hele tiden rykkede sig og tydeligt kunne opleve forskellen fra begyndelsen til slutningen af kurset. Kurset styrkede både opbygningen af ens præsentation, udformningen af ens PowerPoint samt selve fremførelsen.

  Pernille Nissum
  Pernille Nissum Produktspecialist i Bracco Imaging
 • Hvis du gerne vil styrke din strategiske og personlige kommunikation, så kan retorikkurset i argumentation og samtaleteknik helt sikkert rykke dig. På kurset fik vi nye redskaber og metoder til at planlægge og styrke vores argumentation og formidling, og så blev vi trænet i vores typiske kommunikationssituationer for at få mere pondus i netop dem.

  Mie Møller Nielsen
  Mie Møller Nielsen Projektleder i Forum for mænds sundhed
 • Pragtfulde omgivelser der indeholder en dygtig underviser. Mine forventninger blev klart indfriet! Nøgleordene hos Retorikfirmaet er perfekt, passion og dygtighed. Vi ses igen.

  Peter Lund Andersson
  Peter Lund Andersson Marketing manager i Tantec
 • Retorikfirmaet gav perfekt afbalancering mellem teori, diskussion og praktiske øvelser. Jeg går herfra med en større selvsikkerhed og idé om, hvem jeg vil være, når jeg skal gribe min næste fremlæggelse an.

  Berit Franck Clinical Trial Administrator, Novo Nordisk
 • Tak for et lærerigt, velafviklet og individualiseret kursus. Jeg har fået redskaber med mig, som jeg kan anvende direkte i min praksis.

  Kristoffer Nielsen Udviklingskonsulent i Danmarks Cykle Union
 • To gode dage er blevet brugt med en yderst kompetent og sympatisk underviser. Retorikfirmaet har min klare anbefaling til andre, som ønsker at blive bedre i deres kommunikation og mundtlige præsentationer.

  Peter Schroll Olsen
  Peter Schroll Olsen Product Owner i Yousee
 • Rigtig godt og vedkommende kursus med udgangspunkt i egne konkrete situationer og god balance i teori og øvelser. Meget anvendeligt og værdiskabende!

  Michael Poulsen
  Michael Poulsen Styrelsen for Forskning og Uddannelse
 • På kurset fik jeg konkrete værktøjer, der kan anvendes i større præsentationer og i almindelig formidling. Med den indsigt kan jeg i endnu højere grad dække modtagerens behov.

  Susanne Lund
  Susanne Lund Customer Delivery Manager, Hartmanns
 • Tak for et lærerigt og tilpas intenst kursus. Super kompetent underviser og undervisningsmateriale. Det var rigtig god læring med kameratræning og feedback bagefter.

  Nanna Nielsen
  Nanna Nielsen UX Consultant, Ørsted
 • Meget kompetent lærer og holdstørrelsen gjorde, at det var nemt for alle at være med uden at blive glemt.

  Lisa Kyhn Nielsen
  Lisa Kyhn Nielsen CFO, pK Chemicals
 • Jeg var meget positivt overrasket. Yderst brugbart kursus med en fantastisk og nærværende underviser med høj kompetence og faglighed. Jeg glæder mig til at arbejde videre med mine nye redskaber.

  Johny Christiansen
  Johny Christiansen Chef for Controlling & BI hos FK Distribution A/S
 • Et super relevant kursus, der tog udgangspunkt i min konkrete situation og faglighed. Dertil en yderst kompetent og rar underviser, som har givet mig mange brugbare ord og værktøjer med videre.

  Tine Kondrup
  Tine Kondrup Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
 • Vi tog udgangspunkt i min hverdag med mine præsentationer og brugte værktøjerne konkret undervejs. Det er grænseoverskridende at se sig selv på video, men sjovt og meget lærerigt.

  Maria Glafa Frederiksen
  Maria Glafa Frederiksen Sygeforsikringen Danmark
 • Engageret og god underviser som hele tiden var opmærksom på at se det, der blev gjort godt. Samtidigt fik vi guldkorn til, hvad der kunne forbedres.

  Britt Jakobsen
  Britt Jakobsen Senior Software Developer, Universal Robots
 • Kursusforløbet har givet mig indsigt og redskaber i en grad, som jeg ikke turde drømme om. En yderst kompetent og tryghedsskabende underviser - jeg er fan!

  Helle Larsen
  Helle Larsen Børn & Familierådgivning, Odense Kommune
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search