Styrk dit salg og din kundekommunikation
- Få retorisk træning til dig selv eller teamet

Vil du gerne blive skarpere til at målrette din kommunikation til salgssituationen og til modtagerne? Vil du gerne virke mere overbevisende og kunne tackle eventuelle indsigelser? Vil du gerne blive bedre til at kunne levere de rette budskaber på den bedste måde? Så er retorisk salgstræning målrettet til at styrke dit salg og din kundekommunikation.

 Få lige nu en retorisk analyse af din
kommunikationsprofil + en handlingsplan
– helt uforpligtende

Ring til os på 60 14 14 12 og book din aftale.

Med retorisk salgstræning får du styr på at:

  • Bruge retoriske modeller og værktøjer til at målrette og tilpasse din kommunikation til salgssituationen, modtageren og dine mål
  • Kommunikere mere overbevisende og ramme rigtigt med dine budskaber, argumenter og pointer
  • Dine signaler, din mimik, dit kropssprog og din fremtoning
  • Øge din troværdighed og skabe gode salgs- og kundeoplevelser
  • Styre kommunikationen i den rigtige retning og forudse og tackle indvendinger
  • Motivere og overbevise andre om nye ideer, ydelser og tilbud – til møder, samtaler og præsentationer
  • Styrke dine egne og virksomhedens salgs- og kundeoplevelser

Med et træningsforløb i salgstræning får du en retorisk tilgang til din salgskommunikation, så du til samtaler, pitches og præsentationer kan brænde bedre igennem, når du skal overbevise kunden om at vælge jeres virksomhed, produkt eller ydelse. Du får både arbejdet med dine budskaber og argumenter, de gode fortællinger og de gyldne sætninger, og så arbejder du også med, hvordan du opbygger din troværdighed og skaber relationer, så du fremover mere målrettet kan skabe gode kundeoplevelser, gode bånd og gode salg.

Til sidst lærer du også at bruge din krop, gestik og stemme mere taktisk til at sende de rette signaler samt øge din personlige gennemslagskraft.

Efter dit forløb i retorisk salgstræning har du en række enkle men effektive kommunikationsværktøjer og øvelser, som du fremover kan bruge til at forberede din kommunikation og dine salgssituationer mere effektivt og effektfuldt.

Salgstræningen er altid målrettet dine aktuelle opgaver og salgssituationer

Når du bliver trænet af din retoriker, så udvælger I sammen en række cases i arbejder med under træningen, så du får styrket din kommunikation og salgssituationerne samtidig med, at du får de nye redskaber og metoder indarbejdet. Og så får du løbende sparring både før og efter salgssituationen, så I kan få styrket hele salgsprocessen gennem træningsforløbet.

 


Varighed af salgstræningen

Forløbenes varighed varierer men typisk var de mellem 8-12 timer med træningssessions á 2 timer pr. træningsgang. Vi tilbyder også længere forløb og større forløb til hele teamet.

Priser for salgstræningen

Priserne for salgstræningen varierer efter varighed, indhold, set-up osv. Ring eller skriv til os for at få et konkret tilbud på et skræddersyet tilbud.

Din retoriske konsulent

1:1 trænerne er uddannede retorikere og erfarne konsulenter, der sammen med dig målretter din salgstræning til dine opgaver og mål.

 

Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search