Book retorisk salgstræning til dig selv eller til teamet

Vil du blive bedre til at forme og formidle dine budskaber? Vil du blive bedre til at ramme og rykke dine modtagere? Vil du blive bedre til at skabe troværdighed, commitment og gode kundeoplevelser? Så er retorisk salgstræning det rette for dig.

Med salgstræningen får du styrket din kommunikation, din profil og din performance, så du fremover mere motiverende og overbevisende kan ramme og rykke dine modtagere i den rigtige retning.

Med retorisk salgstræning får du styr på at:

  • Målrette og tilpasse din kommunikation til situationen og modtagerne
  • Levere dine budskaber og pointer mere fængende og overbevisende
  • Styre dine signaler, din mimik, dit kropssprog og din fremtoning til egen fordel
  • Dreje kommunikationen i den rigtige retning og forudse og tackle indvendinger
  • Øge din troværdighed og skabe gode salgs- og kundeoplevelser
  • Motivere og overbevise andre om nye initiativer, produkter og tilbud

 

Få lige nu lavet en retorisk analyse af din
kommunikationsprofil – helt uforpligtende

*****

Ring på 60 14 14 12 for at booke din aftale

 

Brænd bedre igennem til samtaler, møder og præsentationer

Med et træningsforløb i salgstræning får du nye retoriske værktøjer og metoder til at brænde bedre igennem til samtaler, møder og præsentationer. Til træningen arbejde du med at optimere dine budskaber og argumenter, og hvordan du tackler indvendinger. Du arbejder også med med, hvordan du opbygger din troværdighed og skaber gode relationer.  Og så arbejder du med at bruge din krop, gestik og stemme mere aktivt til at sende de rette signaler samt øge din gennemslagskraft.

Efter dit forløb i retorisk salgstræning har du en række  effektive kommunikationsværktøjer og metoder, som du fremover kan bruge til at forberede din kommunikation og dine salgssituationer mere effektivt og effektfuldt.
 

Få salgstræning målrettet til dine aktuelle opgaver

Når du bliver trænet af din retoriske konsulent, så udvælger I sammen en række cases, I arbejder med under træningen, så du får styrket din kommunikation og salgssituationerne samtidig med, at du får de nye redskaber og metoder indarbejdet. Og så får du løbende sparring både før og efter salgssituationen, så I kan få styrket hele salgsprocessen gennem træningsforløbet.
 

Varighed af salgstræningen

Forløbenes varighed varierer, men typisk varer de mellem 8-12 timer med træningssessions á 2 timer pr. gang. Vi tilbyder også længere forløb og forløb til hele teamet.
 

Priser for salgstræningen

Priserne for salgstræningen varierer efter varighed, indhold, setup osv. Ring eller skriv til os for at få et konkret tilbud på et skræddersyet tilbud.
 

Din retoriske konsulent

1:1 trænerne er uddannede retorikere og erfarne konsulenter, der sammen med dig målretter din salgstræning til dine opgaver og mål.
 

Kontakt os for at høre mere om vores træningsforløb og dine muligheder.

 

Retorisk salgstræning


Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search