Styrk salget, servicen og kundeoplevelsen

Vil du blive bedre til at forme og formidle dine budskaber? Vil du blive bedre til at målrette din kommunikation til situationen og til målgruppen? Vil du blive bedre til at skabe troværdighed, commitment og gode kundeoplevelser? Så er retorisk salgstræning det rette for dig.

Med salgstræningen får du styrket din kommunikation, din profil og din performance, så du fremover mere motiverende og overbevisende kan ramme og rykke dine modtagere i den rigtige retning.

Med retorisk salgstræning får du styr på at:

  • Målrette og tilpasse din kommunikation til situationen og modtagerne
  • Leverer dine budskaber og pointer mere fængende og overbevisende
  • Styre dine signaler, din mimik, dit kropssprog og din fremtoning til egen fordel
  • Dreje kommunikationen i den rigtige retning og forudse og tackle indvendinger
  • Øge din troværdighed og skabe gode salgs- og kundeoplevelser
  • Motivere og overbevise andre om nye initiativer, produkter og tilbud

 Få lige nu lavet en retorisk analyse af din
kommunikationsprofil – helt uforpligtende.

*****
Ring på 60 14 14 12 for at booke din aftale.

Med et træningsforløb i salgstræning får du en retorisk tilgang til din salgskommunikation, så du til samtaler, pitches og præsentationer kan brænde bedre igennem, når du skal overbevise kunden om at vælge jeres virksomhed, produkt eller ydelse. Du får både arbejdet med dine budskaber og argumenter, de gode fortællinger og de gyldne sætninger, og så arbejder du også med, hvordan du opbygger din troværdighed og skaber relationer, så du fremover mere målrettet kan skabe gode kundeoplevelser, gode bånd og gode salg.

Til sidst lærer du også at bruge din krop, gestik og stemme mere taktisk til at sende de rette signaler samt øge din personlige gennemslagskraft.

Efter dit forløb i retorisk salgstræning har du en række enkle men effektive kommunikationsværktøjer og øvelser, som du fremover kan bruge til at forberede din kommunikation og dine salgssituationer mere effektivt og effektfuldt.

Salgstræningen er altid målrettet dine aktuelle opgaver og salgssituationer

Når du bliver trænet af din retoriker, så udvælger I sammen en række cases i arbejder med under træningen, så du får styrket din kommunikation og salgssituationerne samtidig med, at du får de nye redskaber og metoder indarbejdet. Og så får du løbende sparring både før og efter salgssituationen, så I kan få styrket hele salgsprocessen gennem træningsforløbet.

Varighed af salgstræningen

Forløbenes varighed varierer men typisk var de mellem 8-12 timer med træningssessions á 2 timer pr. træningsgang. Vi tilbyder også længere forløb og større forløb til hele teamet.

Priser for salgstræningen

Priserne for salgstræningen varierer efter varighed, indhold, set-up osv. Ring eller skriv til os for at få et konkret tilbud på et skræddersyet tilbud.

Din retoriske konsulent

1:1 trænerne er uddannede retorikere og erfarne konsulenter, der sammen med dig målretter din salgstræning til dine opgaver og mål.

Kontakt os for at høre mere om vores træningsforløb

 


Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search