Få målrettede træningsforløb til offentlige ledere

Bliv kommunikationstrænet af retorikere, der har haft deres gang i staten og det offentlige, har trænet ledere fra ministerier, styrelser, regioner og kommuner og som kender arbejdsgangene og processerne indefra.

Som offentlig leder er du en del af et kompliceret hierarki, og din personlige gennemslagskraft og talegave er afgørende for, om dine ideer og bekymringer bliver hørt og handlet på – både af topledelsen, kollegerne og dine egne medarbejdere.

Vil du styrke din evne til at bruge hvert et møde og hvert et oplæg strategisk i din dagligdag? Er du vant til at holde mange oplæg, møder og samtaler, men har brug for træning i at gøre dem skarpere og mere fængende, så alle husker dit budskab? Eller er du ny offentlig leder og ønsker en stærk kommunikativ autoritet fra dag 1? Så er kommunikationstræning til offentlige ledere noget for dig.

 

Tre ting du altid får styrket med 1:1 kommunikationstræning

– Du vil fremover kunne formidle mere effektivt, målrettet og overbevisende.
– Du får mere overskud og større gennemslagskraft i din kommunikation og ledelse.
– Du får styrket din kommunikationsprofil og dine ledelseskompetencer.

 

Målgruppen for træning til offentlige ledere

Træningsforløbene henvender sig til alle ledere i stat, kommune og regioner, som har brug for konkrete værktøjer til at blive bedre talere foran et publikum – til vigtige samtaler, på mandagsmødet, direktionsmødet eller til oplægget foran hele organisationen.

 

Start med en retorisk analyse og en handlingsplan

For at sikre os, at du får det rette forløb og den rette retoriker til din træning, tilbyder vi dig en retorisk analyse og en handlingsplan med dine fokusområder og træningssessions.

Kontakt os for at få din retoriske analyse sat i gang eller for at høre mere.

 

Teamet der træner dig

Nanna og Nikolaj kender dagligdagen på en typisk offentlig arbejdsplads og træner dig med indgående forståelse for de særlige udfordringer, en offentlig leder står med.

Seniorkonsulent Nanna Vestgård er uddannet cand. mag. i Retorik og brænder for den retoriske performance – alt det, der er på spil, når vi stiller os op foran andre og tager ordet på scenen eller til direktionsmødet. Nanna har været cheftaleskriver og rådgiver for fem forskellige ministre og har mere end 10 års erfaring som retorisk rådgiver for topledere i det offentlige og i dansk erhvervs- og organisationsliv.  Som underviser er Nanna skarp, humoristisk og konkret, og går til stoffet med troen på, at ALLE, ja ALLE, kan blive gode formidlere eller endnu bedre formidlere – så længe du virkelig vil noget med dine tilhørere.

Chefretoriker Nikolaj Ottosen-Støtt er uddannet cand. mag. i Retorik og medstifter af Retorikfirmaet. Nikolaj har som retoriker specialiseret sig i mundtlig formidling, stemmebrug, gennemslagskraft, budskabstræning og troværdig kommunikation. Gennem årene har han brugt sin brede rådgivningserfaring til at forny, forbedre og forfine ledere og medarbejderes kommunikation, troværdighed og gennemslagskraft. Nikolaj træner dig målrettet til at tilrettelægge din kommunikation, så den er i overensstemmelse med dine mål, og til at levere den overbevisende, så du motiverer dine modtagere og effektivt overvinder modstand og tvivl.

 

Få skræddersyet kortere og længere forløb

I et skræddersyet forløb tager vi udgangspunkt i din konkrete organisation og dine kommende kommunikationssituationer, og vi sørger for, at du udvikler dig og lærer nyt, samtidig med, at du får sparring og hjælp til dine konkrete opgaver undervejs.

Typisk varer træningssessionerne 2 timer ad gangen, og forløbene strækker sig fra akut træning til længere forløb, hvor din retoriker træner dig løbende over en periode på fx 3 måneder.


Prisen for individuel træning og træning til teamet

Prisen varierer afhængigt af opgaven, varighed, set-up osv. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Ønsker I træning til et team eller en større gruppe ledere, så tilpasser vi selvfølgelig forløb, indsats og tilbuddet til dig.

 

Kontakt os for at høre mere om vores træningsforløb og dine muligheder.

 

Kommunikationstræning til offentlige ledere


Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search