Få målrettede træningsforløb til offentlige ledere

Som offentlig leder er du en del af et kompliceret hierarki, og din personlige gennemslagskraft og talegave er afgørende for, om dine ideer og bekymringer bliver hørt og handlet på – både af topledelsen, kollegerne og dine egne medarbejdere.

Vil du styrke din evne til at bruge hvert et møde og hvert et oplæg strategisk i din dagligdag? Er du vant til at holde mange oplæg, møder og samtaler, men har brug for træning i at gøre dem skarpere og mere fængende, så alle husker dit budskab? Eller er du ny offentlig leder og ønsker en stærk kommunikativ autoritet fra dag 1? Så er kommunikationstræning til offentlige ledere noget for dig.

 

Tre ting du altid får styrket med 1:1 kommunikationstræning

– Du vil fremover kunne formidle mere effektivt, målrettet og overbevisende.
– Du får mere overskud og større gennemslagskraft i din kommunikation og ledelse.
– Du får styrket din kommunikationsprofil og dine ledelseskompetencer.

 

Målgruppen for træning til offentlige ledere

Træningsforløbene henvender sig til alle ledere i stat, regioner og kommuner, som har brug for konkrete værktøjer til at blive bedre kommunikatører – til præsentationer, til vigtige samtaler, på mandagsmødet, direktionsmødet eller til oplægget foran hele organisationen.

 

Start med en retorisk analyse og en handlingsplan

For at sikre os, at du får det rette forløb og den rette retoriker til din træning, tilbyder vi dig en retorisk analyse og en handlingsplan med dine fokusområder og træningssessions.

Kontakt os for at få din retoriske analyse sat i gang eller for at høre mere.

 

Din retoriske ledertræner

Chefretoriker Nikolaj Ottosen-Støtt er uddannet cand. mag. i Retorik og medstifter af Retorikfirmaet. Nikolaj har som retoriker specialiseret sig i mundtlig formidling, stemmebrug, gennemslagskraft, budskabstræning og overbevisende kommunikation. Gennem årene har han brugt sin brede rådgivningserfaring til at forny, forbedre og forfine ledere og medarbejderes performance og gennemslagskraft. Nikolaj har i en lang årrække trænet ledere og medarbejdere i både ministerier, styrelser, råd, nævn, regioner og kommuner. Kontakt os for at høre, hvordan Nikolaj kan styrke din kommunikation og ledelse.

 

Få skræddersyet kortere og længere forløb

I et skræddersyet forløb tager vi udgangspunkt i din konkrete organisation og dine kommende kommunikationssituationer, og vi sørger for, at du udvikler dig og lærer nyt, samtidig med, at du får sparring og hjælp til dine konkrete opgaver undervejs.

Typisk varer træningssessionerne 2 timer ad gangen, og forløbene strækker sig fra akut træning til længere forløb, hvor din retoriker træner dig løbende over en periode på fx 3 måneder.


Prisen for individuel træning og træning til teamet

Prisen varierer afhængigt af opgaven, varighed, set-up osv. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Ønsker I træning til et team eller en større gruppe ledere, så tilpasser vi selvfølgelig forløb, indsats og tilbuddet til dig.

 

Kontakt os for at høre mere om vores træningsforløb og dine muligheder.

 

Kommunikationstræning til offentlige ledere


Bliv ringet op
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search